annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Verbeteringsvoorstel: Start afspelen opname niet vanaf begin maar vanaf gebruikte "opnametijd voor".

Topic gestart op: 08-05-20 18h18

Antwoorden: 6 antwoorden

NicG
Aspirant verkenner

Verbeteringsvoorstel: Start afspelen opname niet vanaf begin maar vanaf gebruikte "opnametijd voor".

Ik ben sinds kort overgestapt van Telenet Orange voor internet en TV. Als je een programma opneemt dan begint de opname meestal 5 of 10 minuten voor het verwachte begin van het programma. Deze tijd kan je instellen via de "opnametijd voor" instelling. Dit is hetzelfde voor de Orange TV decoder en Telenet Digicorder. Als je de opname dan daarna begint af te spelen op de Telenet Digicorder dan start deze niet bij het begin van de opname maar op de gebruikte "opnametijd voor". Dus 5 of 10 minuten na het begin van de opname. Hierdoor begint het af spelen dan redelijk in de buurt van het echte begin van het opgenomen programma. Bij Orange begint het afspelen altijd vanaf het begin van de opname. Hierdoor moet je altijd 5 of 10 minuten doorspoelen tot het programma effectief begint. Het gedrag van de Telenet Digicorder vind ik zelf veel gebruiksvriendelijker. Daarom mijn vraag om dit ook in Orange TV Decoder te implementeren.

Labels (2)
6 ANTWOORDEN 6
Cdt24801
Wijze
Wijze

@NicG 

Dat is geen slecht idee, maar daar kunnen wij niet veel aan doen hé.

Wat zou kunnen is dat er massaal berichtjes (want mailen kan niet) naar Orange gestuurd worden met die vraag. Met berichtjes bedoel ik messenger of twitter.

Wellicht dat er dan enige respons op komt ...

Niet geschoten is altijd mis ... 😋

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Charlotte20
Ervaren verkenner

Dat is een super idee. Heel gemakkelijk moet je niet hele tijd zitten doorspoelen. Hopelijk veranderen ze dit nog zodat je het kan instellen. 

Leden met de meeste pluimen