annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Berichten als oplossing markeren

Topic gestart op: 17-07-20 14h02

patrick2
Wijze
Wijze
3 0 845

Berichten als oplossing markeren

Op het forum zijn er altijd verschillende vragen en daarbij horen dan ook weer verschillende posten met verschillende antwoorden. Het ene antwoord kan doorslag gevend zijn en het andere antwoord komt een beetje in de buurt van de juiste oplossing of is een stap naar de juiste oplossing. 

Moest je vraag opgelost zijn of je hebt een soort oplossing gekregen vergeet dan niet om die post / topic aan te duiden als oplossing. Of je kan de post aanduiden die je het meest geholpen heeft naar een oplossing toe. Het is natuurlijk niet altijd zo dat je een perfecte oplossing hebt want dat is natuurlijk niet altijd mogelijk maar wel een post die je naar de juiste oplossing kan brengen.

Daarom is het ook erg belangrijk om die post aan te duiden als oplossing. Dit niet alleen voor de persoon in kwestie die je op dat moment geholpen heeft of die je een stap in de juiste richting heeft gezet maar ook voor alle andere Tribers die misschien hetzelfde probleem / vraag hebben. 

Ook wetende dat als we een oplossing markeren dat deze oplossing / vraag ook boven aan in de algemene lijst met vragen komt te staan en dat het zoeken ernaar verkleint. Dus zoek je iets in die richting dan kom je ook uit op die topic , die vraag die is gesteld. 

Het markeren van je eigen post als oplossing is dan weer niet de bedoeling tenzij er echt geen juiste post tussen staat die lijd naar de oplossing of omdat de juiste oplossing er niet tussen staat. Moest je toch je eigen post markeren als oplossing leg er dan zeker in uit wat je hebt gedaan en hoe je het hebt gedaan en waarom. Dan heb je een oplossing voor je eigen post en kan je andere Tribers als nog helpen met je eigen oplossing. Als je zomaar je post als oplossing aanduid zonder enige uitleg en of reden is dat geen andere Tribers helpen en weten we niet in de toekomst wat te doen. Daarom is het zeer belangrijk. Maar dit laatste is enkel zeer belangrijk als je zelf op zoek bent gegaan naar een oplossing als je geen hulp op de Tribe hebt gekregen. 

patrick2_0-1647065044450.png

 

Over de auteur
Ben iemand die graag de dingen probeert op te lossen als ook mensen te helpen. Heb bij Telenet en Proximus een lange tijd gewerkt dus dat speelt ook een belangrijke rol. Verder hou ik mij bezig met vooral de pc en internet als gsm's en ben ik graag op de hoogte van de nieuwe weetjes en dingen.