annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gsm kopen

Topic gestart op: 02-12-22 11h24

Antwoorden: 2 antwoorden

Snow37
Rekruut scout

Gsm kopen

Spoiler
Beste graag zou ik een iPhone kopen op afbetaling. Heb net gekeken op de site en daar staat een bedrag en dan wat je per maand moet betalen. Er stond 709€ en 33€ per maand moet je dan eerst die 709€ betalen of hoe gaat dat? Groetjes 
Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Snow37
Rekruut scout

beste moet je eerst dat bedrag betalen of kan je direct maandelijks afbetalen? 

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Snow37 

Er zijn twee verschillende manier waarop je kan kopen met afbetaling. 

Ten eerste , je kan dat toestel kopen aan die € 709 , dat bedrag leg je contant neer bij aankoop. Maandelijks betaal je dan € 33 per maand. Je hebt dan zogezegd je korting en als je opzegt dan betaal je de restwaarde van die korting terug. Daar krijg je ook een tabel voor wat de restwaarde is , ook op te vragen in de klantenzone. 

Ten tweede kun je het toestel ook geheel op afbetaling nemen , je dient hiervoor wel een shop in te gaan. Je afbetaling gaat hier via een bank , je legt elke maand een maandelijks bedrag neer bovenop je maandelijks abonnement. Je betaald dus je toestel in schijven terug , en je krijgt ook hier gewoon je korting enkel de € 709 betaal je in schijven. 

Voorbeeld : toestel € 709 - bank zegt in schijven van € 40 per maand te betalen en Orange zegt abonnement € 33 = € 40 + € 33 = € 73 per maand. 

Voor dat laatste dien je wel naar een shop te gaan , een vragen lijst te beantwoorden en wachten op een positief bericht van de bank of je die lening op afbetaling kan krijgen. Je kan dit elke dag aanvragen tot 16 uur , want dan weet je of de goedkeuring er is. Na 16 uur wordt er geen gehoor gegeven en dien je te wachten op de volgende dag voor een aanvraag te doen. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen