annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wanneer 1 Gbps beschikbaar?

Topic gestart op: 10-03-23 09h30

Antwoorden: 6 antwoorden

Wizzyzippy
Ervaren verkenner

Wanneer 1 Gbps beschikbaar?

Bij Telenet kan je in het abonnement 'Giga Internet' een downloadsnelheid halen van 1 Gbps. Weet er soms iemand of dit in de toekomst ook bij Orange komt? 

Labels (1)
6 ANTWOORDEN 6
fregilcy
Ervaren verkenner

Hallo ik denk dat dit alleen via de glasvezel kabel kan wat ze nu in alle macht overal aan het leggen zijn , kost veel geld en die snelheid heeft niet iedereen nodig maar t' is gemakkelijk maar vooral als veel mensen op het zelfde ogenblik internet gebruiken zal de snelheid niet meer dalen zoals nu veelal het geval is. Maar vergeet niet , niets is gratis!!  groetjes     

patrick2
Wijze
Wijze

@Wizzyzippy 

Als ze dit al aanbieden over de coax gaan ze toch wel nieuwe modems mogen gaan voorzien want de huidige zullen deze snelheden niet aankunnen. Denk zelfs dat er intern ook het één en ander gewijzigd dient te worden.

Maar zullen zien wat de toekomst brengt zeker want uiteindelijk zal elke provider wel hogere snelheden gaan aanbieden.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Gregory
Wijze
Wijze

Geen idee, @Wizzyzippy 

Volgens wat ik hier lees zouden ze daarvoor de gateway (modem) moeten vervangen als het via de coax gaat Résolu : Re: 1 GBPS internet - Tribe (orange.be)

Denk dat je zult moeten wachten op de fiber Home Fiber vanaf 40€/maand | Orange België

En als je wat naar onder scrolt zie je dat er voorlopig maar 150 Mbps beschikbaar is.  Als je internet boost neemt (+ 10 EUR) krijg je 1 Gbps

Wat mij betreft had ik aan 100 Mbps genoeg - waarom 1 Gbps nodig (zal wel wat duurder zijn - bij Telenet zit je aan ongeveer 73 EUR voor internet alleen) ?

 

 

 

Leden met de meeste pluimen