annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

5G is sinds woensdag 19 juni niet meer stabiel...

Topic gestart op: 26-06-24 10h33

Antwoorden: 5 antwoorden

carlpe
Gewaardeerd verkenner

5G is sinds woensdag 19 juni niet meer stabiel...

5G werkt vanaf woensdag 19 juni niet meer stabiel.  Dat heeft niets met individuele GSM's of locatie te maken.  Op sommige momenten werkt het op geen enkele phone meer, op verschillende locaties.  

Vandaag 26 juni vanaf 9.30u werkt 5G ook weer niet meer.  De phone staat op 5G maar het statussymbooltje toont enkel een upload pijltje.  Heel sporadisch komt er een kleine hoeveelheid data binnen.  

Vermits de phone denkt dat 5G operationeel is, wordt niet automatisch teruggeschakeld naar 4G. 4G manueel instellen werkt wel.  Het 4G netwerk is stabiel.  

Getest: ruime omgeving Antwerpen...

Carlos Vivaros

Labels (1)
  • 5G

0 pluimen
5 ANTWOORDEN 5
Josette
Wijze
Wijze

@carlpe goedemorgen,

het heeft géén zin om over hetzelfde onderweg telkens

een nieuw topic te openen.

https://community.orange.be/t5/Netwerk-en-Veiligheid/5G-storingen/m-p/162062

Er zal af en toe ook eraan moeten gewerkt worden.

Je kan hier eens kijken;

https://allestoringen.be/storing/orange/

Succes.

 

Tag2023.jpg

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik eens op het blauwe woordje.
carlpe
Gewaardeerd verkenner

@Josette 

Goede morgen

Ik ben het niet eens met je opmerking.  Het is belangrijk om het probleem steeds opnieuw onder de aandacht te brengen. 

Eens te meer omdat de klanten- en technische dienst van Orange telkens beweren dat er geen problemen zijn met 5G.  We hebben ondertussen verschillende malen met de diensten van Orange contact gehad, en telkens opnieuw wordt verwezen naar de individuele phone's als het probleem. 

Dus nee, ik stop niet met dit te melden.  Eén dezer dagen zullen er ook uitgebreide artikelen verschijnen over de 5G problemen bij Orange in 2 kranten. 

We betalen voor de dienst. Dus: HET MOET WERKEN...

Met vriendelijke groet

Carlos Vivaros

0 pluimen
Gregory
Wijze
Wijze

 

Orange geeft mobiele data waar er voldoende dekking is - geen enkele verbintenis  dat er overal dekking is noch dat het 5G moet zijn

Je kunt denken dat Orange de ganse cavalerie zal mobiliseren  omdat er een specimen tussenzit die een artikel in een of ander parochieblad publiceert 

 

Thanks for the good laugh

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@carlpe 

Meerdere topics over het zelfde heeft geen enkel nut en daar ben ik het mee eens met @Josette .

Zoals @Gregory ook zegt hier leest Orange niet mee dit is een forum van en voor klanten. 

Of wel beperk je het tot één topic en probeer je te kijken of wij kunnen helpen. Maar dat gaat niet want technisch kunnen we niks nakijken. Dan dien je enkel op een reactie te wachten of er meerdere mensen in die regio hetzelfde ervaren. 

Duurt het te lang hier ? dan bel je de klantendienst om dit soort vragen te stellen en laat je ze het nakijken door de achterliggende technische dienst , daar waar ze voor dienen ,want die lezen dit hier niet. 

En de dreigementen met de kranten daar gaat niemand wakker van liggen natuurlijk. Begrijp niet dat er altijd een dreiging met de media moet komen of dat ze veranderen of andere zaken. Die mensen moeten inmiddels al overal wereld beroemd zijn met die dingen. Mag hopen dat er ergens anders geen werken zijn anders heb ik geen gazet meer om te lezen want dan gaan er enkel deze opmerkingen in staan.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen