Mobiel internet
Informatie nodig over mobiel internet? Wil je meer weten over mobiele data? In deze rubriek vind je je antwoorden!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
jaaasgoed
Aspirant verkenner

Abonnement hoog datavolume flybox

OPGELOST

Beste,

Is het bij een flybox abonnement ook mogelijk om gelijk te kiezen voor een hoger data volume? Ik denk hierbij aan volumes van 500 GB tot 1TB per maand. Opzich zou ik hier best wel wat extra voor over hebben, dus ik vraag mij af of deze mogelijkheid er is. Ik weet dat je kunt bijkopen per 10GB, maar a €10 gaat dat snel duur worden.

Alvast dank voor jullie antwoorden.

Groeten,

Roel

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Cdt24801
Aspirant sjamaan

Re: Abonnement hoog datavolume flybox

@jaaasgoed 

Voor zover ik het kan nagaan vrees ik dat dit niet bestaat / mogelijk is. Het enige dat er is zijn die twee opties (5 GB of 10 GB) om te verlengen.

Je kan wel heel de tijd blijven surfen aan 256 kbps, maar als je zulke gigantische hoeveelheden data nodig hebt als je aangeeft zul je met die downloadsnelheid niks kunnen aanvangen vrees ik ....

De volumes die jij noemt zijn wel heel groot hé ... Smiley Knipoog

0 pluimen
patrick2
Aspirant sjamaan

Re: Abonnement hoog datavolume flybox

@jaaasgoed  het gaat jammer genoeg niet mogelijk zijn om ineens zoveel volume af te nemen. Nadat uw surfvolume op gebruikt is kan u verder surfen aan verlaagde snelheid. Natuurlijk is het mogelijk om volume bij aan te kopen aan die tien euro per keer maar zoals u zelf aangeeft gaat een dure gelegenheid worden. Beste zou ik u dan aanraden voor een pakket te nemen waar u een onbeperkt volume in kan gebruiken. Natuurlijk is het te zien waar u de flybox wil gaan gebruiken en voor wat het moet dienen natuurlijk. Moest het zijn voor veel streaming en downloading is vast internet nog altijd het beste. 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen