annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Plots onterecht zonder reden afgesloten

Topic gestart op: 19-01-22 23h48

Antwoorden: 1 antwoord

bennichoe
Aspirant verkenner

Plots onterecht zonder reden afgesloten

Hallo,

Ik ben hier pas nieuw, en ben wanhopig op zoek naar een hulp. Voor het eerst.

Ik ben al 20 jaar klant bij Mobistar, en dan Orange. Met hetzelfde nummer en enkele opties zoals een extra surf-kaartje voor de tablet. Uiteraard steeds de factuur correct betaald. Maar plots, zonder aanleiding, zonder aankondiging, zonder reden werd vanmiddag mijn GSM lijn en alle opties onderbroken. Niets werkt nog. Geen 4G, geen GSM, lijn dood !

Een telefoontje, eerst naar de populaire 0800 lijn, en daarna naar de 02/7459500 leverde enkel (na 30 minuten wachten) als resultaat dat er waarschijnlijk een vergissing is gebeurd.

Onterecht werd mijn gsm lijn gedeactiveerd, maar ze hebben zich daar in gebroken Nederlands voor geëxcuseerd, en nog een keer sorry en nog een sorry. Maar de lijn opnieuw activeren bleek onmogelijk. Eenmaal gedeactiveerd is opnieuw in gebruik stellen blijkbaar onmogelijk. Ik heb lak aan al die technische uitleg. Ik wil mijn GSM-lijn weer terug! Ik heb niet gevraagd om hem te schrappen. En iedereen kan fouten maken, akkoord, maar dan moet je ze wel weer herstellen. En dat blijkt nu net onmogelijk. En nog een keer sorry !!! Maar ondertussen heb ik geen telefoonlijn, en loop ik volledig machteloos tegen die muur van 0800- klantendienst aan. Wie weet raad? Tot wie zal ik mij wenden? Hoe kan ik mijn onterecht afgesloten lijn terugkrijgen?

Labels (1)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
Pascal-Orange
Aspirant verkenner

Heb je al geprobeerd Orange via de "Message" button bovenaan de Facebook pagina (https://www.facebook.com/OrangeBelgium) te contacteren?

Leden met de meeste pluimen