Opties en diensten
Ben je van plan een optie of een extra dienst te activeren, maar wens je toch wat meer informatie? Onze tribers staan paraat om jou hierover te informeren.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
CandiceV
Voormalig sjamaan
Voormalig sjamaan

Visual Voicemail.. Zegt je dat iets?

We vroegen ons af of je Visual Voicemail al gebruikte en wat je ervan denkt? 🙂

Al gehoord van Visual Voicemail? Daarmee hoef je 5555 niet meer bellen of je voicemailberichten te beluisteren. Beheer ze rechtstreeks op je smartphone waar ze als geluidsopnames verschijnen. Meer info vind je op deze link: Visual Voicemail

Candice

Labels (2)
119 ANTWOORDEN 119

Klopt, staat er op. Maar ik heb het gisteren in werking gesteld via klantenzone. Maar de functie werkt nog steeds niet op GSM.

0 pluimen
alain_c
Ervaren verkenner

juist gekeken op mijn gsm met 'my orange app' en daar kan ik het niet terugvinden. Heb herlaadkaart met Tempo Giga. Is dit juist?

yvodulaing2
Aspirant verkenner

Android 8.1, nodig blijkbaar. Bij mij (denk ik) daar het probleem

0 pluimen


@yvodulaing2schreef:

Android 8.1, nodig blijkbaar. Bij mij (denk ik) daar het probleem


Werkt het bij jouw al? Nu geven ze de schuld bij mij dat ik android 8.1 moet hebben. En als het dan nog niet werkt, moet ik de fabrikant (Xiaomi) of Google maar contacteren. Orange, doe hier iets aan!

0 pluimen
JohanB200
Gewaardeerd verkenner

Visual voicemail Android werkt enkel met ingebouwde VVM, dus via telefoon settings, niet met externe applicaties. Aan de hand van je telefoonnummer kan de klantedienst zien of al de settings op het voicemail netwerk van Orange juist staan om te kunnen genieten van VVM.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen