annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Badges ( nog ) niet ontvangen

Topic gestart op: 17-12-19 13h03

Antwoorden: 3 antwoorden

patrick2
Wijze
Wijze

Badges ( nog ) niet ontvangen

Regelmatig zie ik een post langs komen dat de Badges niet ontvangen zijn . Merk ook in de posten op dat sommige al een lange tijd aan het wachten zijn voor ze de badge krijgen. 

Het blijkt dat er na een laatste update Badges weg zijn gevallen en dat deze terug gezet dienen te  worden . Ook blijkt dat er veel mensen hun badge niet hebben gehad na activering van verschillende diensten. 

Houd rekening met het feit dat als u bepaalde diensten activeert het even duurt voor u de Badge krijgt. Soms een maand en soms 2 of 3 maanden. Moest u niks krijgen en of u twijfelt bel naar de klantendienst de 5000 of stuur een bericht op FB om het na te vragen. Dit geldt ook voor de Badges die u had maar in eens verdwenen zijn. Richt u tot FB messenger en voor diegene die dit niet hebben naar Twitter of als dat niet gaat dan naar de klantendienst de 5000. Deze gaan een dossier maken en door sturen om het in orde te krijgen. Houd er wel rekening mee dat de verwerkingstijd hiervan even in beslag kan nemen. U krijgt een belletje terug of een sms dat het is opgelost.

Voor ons  is het ook moeilijk te zeggen wanneer er iemand zijn Badge toegekend krijgt. Lees bij sommige binnen de 2 dagen en bij andere weer na een maand of 2 maanden. 

Geduld is een schone zaak bij Orange. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (1)
3 ANTWOORDEN 3
J13
Ervaren scout

Bedankt!

Edyzer
Ervaren verkenner

Heb het ook gehad, wachten op men badge om daarmee een Orange Thank You cadeau te verzilveren in 2GB data wanneer het broodnodig was 😅

Heb het volgehouden, maar inderdaad, geduld loont!

LnPrjn
Ervaren verkenner

Bedankt voor de uitleg! Fijne feesten! 🌲

Leden met de meeste pluimen