Orange Thank You
Deel je mening over ons Orange Thank You-programma en ontdek meer over de badges en missies.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
patrick2
Leidende sjamaan

Nieuwe OTY ( Orange Thank You ) badge Family / Detox badge / Orange club badge

Zoals ik al eerder heb aangegeven in een ander topic zijn er dus nieuwe badges beschikbaar. Laten we wel duidelijk wezen dat het dus om de OTY ( Orange Thank You ) badges gaat , met dank aan @Cdt24801  voor deze verduidelijking. 

De Orange Family badge. Als je gaat kijken in de My Orange app en je gaat naar Orange Thank You en je scrolt naar beneden zal je zien staan Orange familie. Daar ga je dan zien welke nummers , beter gezegd familie , er aan jou factuur gekoppeld zijn. Als je drukt op meer info zal je de nummers zien. Druk daar op Familie beheren en je gaat tal van voordelen tegenkomen. 1 van deze voordelen is dat je geschenken kan delen ... ja je leest het goed geschenken delen. Dat wil dus zeggen dat je je gratis data die je krijgt van Orange als cadeau nu ook kan geven aan een familielid die deel uitmaakt van de 'Family'. Nummers van familieleden die niet mee op de factuur staan maar wel beschikken over een (residentieel) Orange abonnement of herlaadkaart kunnen worden toegevoegd met een paar stappen via SMS. De beschrijving hoe dat precies moet kan je hier vinden. 

Daarbij komt nog dat als je gaat kijken bij exclusieve voordelen dat er een paar nieuwe exclusieve deals bij staan. Deze exclusieve deals zie je dus enkel wanneer iemand de family badge heeft en dus ook meerdere nummers heeft op dat account / de hoofdgebruiker. Dit is ook geldig als jezelf twee nummers hebt op 1 en dezelfde factuur. Dus er wordt geen onderscheid gemaakt of het een nummer is van een familielid of van jezelf bijvoorbeeld je werk en privé nummer.

De Orange Detox badge die je krijgt is enkel als je je gsm heel de dag niet gebruikt. Moest je dat gedaan hebben kan je DETOX sturen als sms naar het gratis nummer 8790 om deze badge te krijgen.

De Orange club badge kan je krijgen door naar een vragenlijst te gaan. Dus ga in de My Orange app naar de Orange club badge en druk daarop. Je zal informatie zien met daarin een link verwerkt. Als je de link opent kom je uit op een vragen lijst , een algemene vragen lijst. Bedoeling is deze vragen te beantwoorden je gsm nummer op het einde in te vullen en je hebt gedaan. Daarna zou je de badge moeten krijgen.

 

Kleine opmerking over het krijgen en ontvangen van de badges:

de badges zullen niet direct toegewezen worden. Er gaat namelijk een tijd overheen om die badges te krijgen. Dus niet direct beginnen sturen van ik heb dit net gedaan en gezien en heb de badge niet. Dat is dus normaal omdat er de benodigde tijd over heen gaat. Die gene die meerder nummers heeft op zijn factuur heeft de Orange Family badge wel gekregen , deze is per 10/10/2020 toegekend.

Lees ook zeker even alle informatie door bij Orange Family want je kan daar iets meer mee doen :

https://www.orange.be/nl/opties-en-diensten/orange-thank-you#/familie-voordelen

Er zijn dus nog andere badges nieuwe te krijgen maar ik heb enkel deze even uitgelicht ter verduidelijking. De rest kan je altijd eens nazien in de andere topic die ik heb gemaakt :

https://community.orange.be/t5/Orange-Thank-You/Nieuwe-badges-beschikbaar/m-p/79878#M2073

 

 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (3)
33 ANTWOORDEN 33
patrick2
Leidende sjamaan

@Munneke  

Het is niet dat je de badges kan nemen het gaat erom dat je ze verdient. 

Dat enkel de hoofdgebruiker ze krijgt , dus eigenlijk diegene die de factuur betaald , daar heeft Orange voor gekozen. Met de komst van de familie badge en de detox badge kan de persoon die mee op de factuur staat toch ook al een badge verdienen. Of het uitgebreider gaat zijn naar de toekomst geen idee natuurlijk dat is af te wachten wat Orange gaat doen.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Jorinde
Gewaardeerd verkenner

Beste Sjamaan,

Ik heb nochtans alle mails ontvangen over de activatie van onze simkaarten, de datum van installatie etc. 

Hoe kan ik weten dat/of hij de betaler is van de facturen? Kan ik dat laten veranderen? 

Hij werkt voor het werk met wisselende technische werkloosheid. Ik ben degene die het meeste tijd heeft om al deze en andere dingen op te zoeken. 

Als ik u goed begrijp,

1) heeft het geen zin mijn moeder bij onze Family toe te voegen, vermits zij geen smartphone heeft met data. 

2) Kan ik enkel data die ik cadeau krijg doorgeven aan mijn man? 

Sorry voor de vele vragen. Ik wil gewoon zeker zijn dat ik alles goed begrepen heb. 

0 pluimen
Jihane20
Ervaren verkenner

@patrick2 

 

nog een aanvullende vraag, moet je als hoofdgebruiker, degene die factuur betaald ook het gebruik kunnen zien van de overige leden die op het factuur staat, ik kan dit namelijk nergens vinden in de app. 

0 pluimen

@Jihane20  

Ja de hoofdgebuiker kan dat zien wat het verbruik is van de andere aangesloten personen op de factuur. Dit is enkel te zien in de klantenzone dus niet via de My Orange App . Op de My Orange app zien de personen die aangesloten zijn op dezelfde enkel hun eigen verbruik. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Jihane20
Ervaren verkenner

@patrick2 

oh vandaar! Ik keek inderdaad in de app. Bedankt voor de tip. 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen