annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Nieuwe OTY ( Orange Thank You ) badge Family / Detox badge / Orange club badge

Topic gestart op: 12-10-20 13h05

Antwoorden: 33 antwoorden

patrick2
Wijze
Wijze

Nieuwe OTY ( Orange Thank You ) badge Family / Detox badge / Orange club badge

Zoals ik al eerder heb aangegeven in een ander topic zijn er dus nieuwe badges beschikbaar. Laten we wel duidelijk wezen dat het dus om de OTY ( Orange Thank You ) badges gaat , met dank aan @Cdt24801  voor deze verduidelijking. 

De Orange Family badge. Als je gaat kijken in de My Orange app en je gaat naar Orange Thank You en je scrolt naar beneden zal je zien staan Orange familie. Daar ga je dan zien welke nummers , beter gezegd familie , er aan jou factuur gekoppeld zijn. Als je drukt op meer info zal je de nummers zien. Druk daar op Familie beheren en je gaat tal van voordelen tegenkomen. 1 van deze voordelen is dat je geschenken kan delen ... ja je leest het goed geschenken delen. Dat wil dus zeggen dat je je gratis data die je krijgt van Orange als cadeau nu ook kan geven aan een familielid die deel uitmaakt van de 'Family'. Nummers van familieleden die niet mee op de factuur staan maar wel beschikken over een (residentieel) Orange abonnement of herlaadkaart kunnen worden toegevoegd met een paar stappen via SMS. De beschrijving hoe dat precies moet kan je hier vinden. 

Daarbij komt nog dat als je gaat kijken bij exclusieve voordelen dat er een paar nieuwe exclusieve deals bij staan. Deze exclusieve deals zie je dus enkel wanneer iemand de family badge heeft en dus ook meerdere nummers heeft op dat account / de hoofdgebruiker. Dit is ook geldig als jezelf twee nummers hebt op 1 en dezelfde factuur. Dus er wordt geen onderscheid gemaakt of het een nummer is van een familielid of van jezelf bijvoorbeeld je werk en privé nummer.

De Orange Detox badge die je krijgt is enkel als je je gsm heel de dag niet gebruikt. Moest je dat gedaan hebben kan je DETOX sturen als sms naar het gratis nummer 8790 om deze badge te krijgen.

De Orange club badge kan je krijgen door naar een vragenlijst te gaan. Dus ga in de My Orange app naar de Orange club badge en druk daarop. Je zal informatie zien met daarin een link verwerkt. Als je de link opent kom je uit op een vragen lijst , een algemene vragen lijst. Bedoeling is deze vragen te beantwoorden je gsm nummer op het einde in te vullen en je hebt gedaan. Daarna zou je de badge moeten krijgen.

 

Kleine opmerking over het krijgen en ontvangen van de badges:

de badges zullen niet direct toegewezen worden. Er gaat namelijk een tijd overheen om die badges te krijgen. Dus niet direct beginnen sturen van ik heb dit net gedaan en gezien en heb de badge niet. Dat is dus normaal omdat er de benodigde tijd over heen gaat. Die gene die meerder nummers heeft op zijn factuur heeft de Orange Family badge wel gekregen , deze is per 10/10/2020 toegekend.

Lees ook zeker even alle informatie door bij Orange Family want je kan daar iets meer mee doen :

https://www.orange.be/nl/opties-en-diensten/orange-thank-you#/familie-voordelen

Er zijn dus nog andere badges nieuwe te krijgen maar ik heb enkel deze even uitgelicht ter verduidelijking. De rest kan je altijd eens nazien in de andere topic die ik heb gemaakt :

https://community.orange.be/t5/Orange-Thank-You/Nieuwe-badges-beschikbaar/m-p/79878#M2073

 

 

 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (3)
33 ANTWOORDEN 33
EMMASVEN
Aspirant verkenner

Hallo,

Hoe verdien je de globetrotter badge ?

Volgens de beschrijving gewoon bellen/surfen/sms´en in verschillende landen. Heb dit al gedaan in aantal landen maar krijg de badges toch niet ?

 

Mvg Sven

 

0 pluimen
Jorinde
Ervaren verkenner

Beste Sjamaan,

Ik ben een nieuwe Orange-klant en ben op verkenning aan het gaan in alle voordelen, badges etc. 
Ik heb uw info over de badges gelezen en heb direct een aantal vragen. Ik zal ze stellen met nummers bij.

1) Op mijn MyOrange app, zie ik mijn man als familielid staan, maar ik zie enkel mijn "verbruik" (gsm, bellen, sms, mobiel dataverbruik...). Is dat normaal?

2) Ik zie dat er verschillende badges te verdienen zijn. Kan men die badges ieder jaar verdienen, of zijn die eenmalig? Ik neem aan dat je maar éénmaal Tribe Sjamaan kan worden, en het duurt wel even eer je data lover bent, maar een data detox kan je verschillende malen doen...

3) Als ik uw tekst goed begrepen heb, kan ik mijn moeder, die Orange klant is op haar adres aan zee, ook lid maken van mijn familie. Kan zij dan haar cadeau's aan mij of mijn man geven? Zijn die cadeau's enkel de data of bv. ook een filmticket bij drie maanden klant zijn? 

patrick2
Wijze
Wijze

@Jorinde  

Welkom als eerste op de Tribe en de beste wensen 🙂 

Hierbij dan ook paar antwoorden op je vragen :

1 )  Als bij jou enkel het verbruik te zien is dan kan dat betekenen dat je man de hoofdgebruiker is in het gezin en dus de factuur op zijn naam staat. Daarmee ga je dan ook niet alles zien en of kunnen regelen. Dat brengt dan ook de tweede vraag direct tot het volgende punt :

2 ) Enkel de hoofdgebruiker , de betaler van de facturen , kan deze badges verdienen. Het zou kunnen dat er wel badges zichtbaar worden en dat kan zijn de familie badge en de Detox badge en eventueel de visual voicemail. Alle badges zijn ook meer één keer te verkrijgen en dat is zeker niet elk jaar. Ik had mijn badges bijvoorbeeld in de eerste maanden al te samen maar het ligt er dus ook aan welke diensten je hebt en gebruikt. Heb je bijvoorbeeld geen My orange app dan ga je deze badge niet ontvangen maar als je deze  na een verloop van tijd wel zou activeren heb je een paar weken later die badge. Als je alle badges hebt dan is het gedaan dan zijn er geen badges meer. Nu heeft Orange wel vorig jaar nieuwe badges erbij gezet dus het kan wel zijn dat Orange dit jaar het nog eens doet maar daar weten wij ook niks van. De badge Tribe sjamaan dat gaat lang duren daarvoor die je hier actief te zijn veel pluimen te geven veel te posten. Tussen de Tribe sjamaan badge en de rang die je heb op de Tribe zijn er verschillende tussen rangen ook die zal je moeten behalen om zo ver te komen.

Het is ook geen verplichting om al je badges te behalen dis is enkel voor jezelf. Bij elke drie badges , missies zoals Orange ze benoemt , krijg je een cadeau. Dus dat is dan wel weer mooi meegenomen om toch die badges te willen behalen.

3 ) Als je besluit om de moeder aan zee als 'familie' toe te voegen dat kan dat is geen probleem. Jullie zullen dan samen de stappen moeten overlopen , met de sms , om elkaars familie te worden. Je moeder en jullie blijven wel je eigen factuur behouden dus het is niet zo dat je dan ook ineens bij elkaar op de factuur staat laat ik daar duidelijk in zijn. Als je dan data cadeau krijgt bij Orange kan je deze doorgeven aan het betreffende familie lid of zelf als cadeau accepteren. Dit is dus enkel en alleen met de verkregen data mogelijk alle andere cadeaus zijn niet voorzien deze weg te geven die kan je ook niet weggeven.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Munneke
Veteraan verkenner

@patrick2 Die badges zijn toch ook wel heel dubbel he...  enkel de hoofdgebruiker kan deze verdienen.  In ons geval ben ik dat.  Toch zijn er bepaalde badges die er bij mijn man op staan ipv bij mij en andersom.  Hij kan ook nieuwe badges nemen waar ik voorlopig mee vast zit (gezien trotter etc al is uitgesloten deze tijden).

hij kan dan ook weer cadeaus zien die ik niet kan zien en andersom 🙈🙈🙈

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen