Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Leidende sjamaan

Aansluiting Orange

Uit verschillende vragen en verschillende onderwerpen is het toch niet altijd duidelijk wat er nodig is voor een aansluiting om Orange klant te worden. Ook uit andere onderwerpen is duidelijk geworden dat niet elke Telenet klant ook een Orange klant kan worden. Daarom dat ik ook in deze post alles een beetje samen wil nemen over wat men nodig heeft en waarom men geen Orange klant kan worden. De twee hangen wel samen waarom wel en waarom niet . 

Als men niet aangesloten kan worden bij Orange heeft dat verschillende oorzaken maar wel bij Telenet:

* u woont op een appartement en bent nog aangesloten op rijgnet. Hierbij een link  wat uitlegt wat rijgnet is. LET OP ...rijgnet bied geen enkele mogelijkheid om internet aan te sluiten . In dat geval is enkel proximus aansluitbaar.

* de woning kan op het einde van de kabel zitten waardoor er geen mogelijkheid is door Orange aangesloten te worden. Telenet heeft bepaalde middelen waardoor er wel een aansluiting mogelijk is maar voor Orange is er dus geen mogelijkheid. ( tegenwoordig zou dit probleem al meer opgelost moeten zijn om andere providers ook toegang te geven )

* Het adres ID dat wordt aangemaakt in het systeem ( dus of u een bestaande woning of een bestaand aansluitpunt heeft ) is niet gekend. Het kan wel zijn dat Telenet het kent maar dat Orange het niet of nog niet kent. Denk hierbij ook aan de gemeente die wijzigingen door kan voeren of bijvoorbeeld van 1 woning ineens twee woning heeft gemaakt. ( dus dat kan zijn dat er ineens een huisnummer is met nummer 1A & 1B , vroeger was dat gewoon nummer 1)

Hiermee rekening houdend weet men dus waarom men niet aansluitbaar kan zijn zijn bij Orange.

Hierbij is ook nog een link van uit Orange die men kan volgen hoe het precies in zijn werking gaat om een kabel aan te sluiten op een nieuwbouw woning of een bestaande woning. Klink hier  voor een uitgebreide handleiding hoe uw kabel te leggen en niet onbelangrijk de kabel lengte te bepalen.Er staat ook nog andere hele belangrijke info in die zeker van pas komt bij de aansluiting.

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (2)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen