Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aspirant verkenner

Duur abonnement?

Ik vroeg mij af wat de contractduur is als ik Love Trio afsluit. Ik kan dit nergens vinden!

Bedankt voor uw hulp.

Labels (1)
0 pluimen
6 ANTWOORDEN 6
Leidende sjamaan

@LissaB29  op pakketten zijn er geen contract duren meer. Dit is ook een algemene bepaling bij elke provider dat je een totaal pakket kan nemen zonder contract duur. Maar let op .... als je een gsm koppelt aan je gsm abonnement en je hebt dus een toestel op afbetaling dan heb je wel een contract op je gsm abonnement. Dus als je dan alles zou opzeggen bij Orange dan betaal je de restwaarde van je gsm terug. Moest je enkel het Love pakket opzeggen en je gsm blijft bij Orange betaal je geen restwaarde omdat je je contract dan niet verbreekt. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Gewaardeerd verkenner

Ik ben onlangs nieuwe klant geworden en de contractduur voor het vaste internet onderdeel van Love Trio is 6 maanden. De andere componenten (TV + mobiel) zijn van onbepaalde duur.

Leidende sjamaan

@graffitibeats  de diensten tegenwoordig worden afgenomen zonder contractduur.  Dat het in die regel staat moet je je niet te veel van aantrekken. Geen enkele provider mag er nog een contract duur aan koppelen omdat alles contract vrij is. Iedere klant kan opzeggen wanneer deze wil zonder een verbrekingsvergoeding te betalen met uitzondering de regel die ik heb benoemd is de andere post.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Ervaren sjamaan

Klopt, @graffitibeats Tv/internet is 6 maanden

Gewaardeerde genezer

@ allen

Toen ik internet en tv nam stond op mijn verkoopsovereenkomst ook een minimum duur van 6 maanden, maar op mijn eerste factuur stond er "TV/Internet Contract van onbepaalde duur. Dit contract kan op elk moment en op elke schriftelijke wijze zonder kosten stopgezet worden"
Dus eigenlijk kan ik mijn contract gewoon opzeggen wanneer ik wil. Klopt wat @patrick2  zegt.

Veteraan verkenner

Denk niet dat daar een beperking op staat, je kan het gebruiken zo lang je wenst, en het is niet duur.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen