Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Gewaardeerd verkenner

Netwerkverdeler en Femtocell

Volgens de website van Orange plaatst de Orange technicus een modem en/of tv-decoder, maar zal de technicus ook een netwerkverdeler plaatsen of dienen we dit zelf te doen en aan te kopen?

De buiten- en binnenbekaling is reeds in orde.

 

Heeft de installateur ook steeds een mobiele netwerkversterker (Femtocell) bij zich? Of dienen we dit op voorhand aan te vragen?

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Ervaren sjamaan

@graffitibeats  goedemiddag,

ik zou als ik jou was even naar de winkel gaan of even opbellen.

Dan weet je alles precies zoals het hoort.

En kunnen er géén misverstanden ontstaan.

Succes. 

Alsook nog ....

Tagnieuw.jpg

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U.

0 pluimen
Leidende sjamaan

@graffitibeats  je bedoeld waarschijnlijk de NIU die je geplaatst moet hebben. Dit is iets wat je zelf dient aan te kopen en te plaatsen. De technieker zal deze wel aansluiten voor je want dat heeft die nodig voor je diensten. Maar plaatsing en kopen dien je zelf te doen. De reden is dat techniekers geen gaten mogen maken om iets op te hangen. Dit voor eventuele schade gevallen te voorkomen.

De Femtocell krijg je niet zomaar. Je dient daarvoor eerst de klantendienst te bellen en dan zullen deze eerst bekijken of je signaal verbeterd kan worden waar je woont. Als er namelijk een verbeterd signaal gegeven kan worden dan zal de achterliggende technische dienst dit doen en heb je geen Femtocell. Moest dit niet kunnen krijg je een Femtocell opgestuurd. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen