annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Bellen naar het buitenland

Topic gestart op: 03-04-19 11h31

Antwoorden: 13 antwoorden

VandenSe
Aspirant verkenner

Bellen naar het buitenland

OPGELOST

Goedemiddag 

Mijn vriend en mezelf zitten allebei bij Orange, en ik werk in Frankrijk en we wonen in België. Nu kijkt mijn vriend op my orange en ziet hij dat hij 56 euro buiten bundel zit door oproepen naar het buitenland? Hij zou zogezegd al bijna 4 uur gebeld hebben naar mij, als wij bellen duurt dit minstens 1 minuutje. Ik dacht dat bellen naar het buitenland gratis was alsook hoe komen zij aan zogezegd 4 uur.. Ik weet ook al als ik ga bellen naar Orange dat ze mij toch weer niet gaan verstaan.. Wat moet ik hier mee doen , want ik kan hier echt niet mee lachen en mijn vriend nog minder..

 

 

0 pluimen
1 GEACCEPTEERDE OPLOSSING
patrick2
Wijze
Wijze

@VandenSe  het bellen met een gsm NAAR het buitenland is niet gratis moest u hem bellen is dat wel gratis. Een minuutje bellen kan al gaan naar de 90 cent per minuut om even naar Frankrijk te bellen. De beste oplossing gaat zijn hiervoor de twee nummers op 1 en dezelfde factuur te zetten want dan heeft u de Orange circkle . Dat wil zeggen elk gsm nummer op de zelfde factuur belt onderling gratis. 

  • Roamen doe je per definitie in het buitenland: je gebruikt je abonnement buiten de eigen landsgrenzen. Bel je vanuit België naar het buitenland, dan betaal je nog steeds internationale tarieven. Bel je vanuit Frankrijk naar België, dan ben je aan het roamen en bel je dus tegen Belgische tarieven. Bel je vanuit België naar Frankrijk, dan ben je niet aan het roamen en zul je hier wél extra voor moeten betalen.
Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

0 pluimen
13 ANTWOORDEN 13
Marwa
Aspirant verkenner

Mijn telefoon nummer is **bleep**7 en Ik ben momenteel buiten België en ik wil bellen naar België, maar ik kan niet doen wat ik kan doen, ik ben nu in buitenland in EU ik kan niet naar Belgie bellen ,als ik buiten België reis binnen de Europese Unie

0 pluimen
Marwa
Aspirant verkenner

**bleep**7

 

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Marwa 

Je nummer zal hier niet te voorschijn komen want dat is niet toegestaan om persoonlijke info openbaar te zetten. 

Heb je de klantendienst al eens gecontacteerd via Messenger , als je een Facebook account hebt , en daar het eens laten nakijken? 

Je kan ook eens je toestel herstarten en zien of het je probleem oplost. Maar je hebt wel internet want anders stuur je hier niks of je zou via wifi gaan ergens.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Jerre
Gewaardeerde genezer

Hallo @VandenSe 

Voor de details zal je op de volgende factuur moeten wachten.

Bellen naar een internationaal nummer is betalend, bijv. 90 cent/minuut naar een Frans nummer (+33). Vanaf 15 mei wordt dit 23 cent/minuut.

Met Orange circle (nummers op dezelfde factuur) kan je onderling gratis bellen binnen Europa.

SMS naar een Belgisch mobiel nummer is bij elk Orange abonnement gratis binnen Europa.

MMS is steeds betalend (bericht met foto, smileys enz.)

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen