Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Md1
Ervaren verkenner

Datalimiet

OPGELOST

Hallo,

Zoals velen misschien wel hebben gemerkt, heeft Orange bepaalde Go-abonnementen bijgeschroefd wat resulteerde in een hogere datalimiet. Nu vroeg ik me af of Orange eenzelfde beweging kan/mag maken, maar in tegengestelde richting. Concreet: kan het gebeuren dat ze plots een datalimiet van bv. 8GB naar 5GB terugbrengen? 

Bedankt 

Labels (1)
9 ANTWOORDEN 9
Michelkh1
Ervaren verkenner

Ja ik ook niet

Md1
Ervaren verkenner

Het was eigenlijk een vraag uit interesse, of het gewoon een soort promotiestunt was of iets dergelijks. Wat het klantenbestek betreft, kan het inderdaad een verlies opleveren wanneer je de data opnieuw reduceert, wat mij ook doet denken dat ze dat niet zomaar mogen doen. Je zou maar eens speciaal daarvoor overschakelen naar Orange en dan plots je data gehalveerd zien. 

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Md1  daarom ze zullen het niet weer terug zetten hoor daar moet je niet bang voor zijn. Dat de provider het mag , ja dat mag zeker het is de provider zijn keus. ( ik heb gewerkt in deze wereld dus ik weet wat wel en niet mag , ben dus ervaren ) 

Maar ze gaan geen klanten weg doen he eerder zal ons data plan meer worden en de tarief plannen nog beter. Dus het is geen promotie het is blijvend , dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden !! 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Md1
Ervaren verkenner

Super @patrick2 , je hebt mijn nachtrust gered 😉😉😉 

Bedankt

0 pluimen
Michelkh1
Ervaren verkenner

Eindelijk

Leden met de meeste pluimen