Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
FritzzZZzz
Gewaardeerd verkenner

Flybox & klantenzone

OPGELOST

hallo,

ik ben klant bij Orange voor 2 gsm abonnementen met klantnummer 1.6973933

Daarnaast heb ik nog een flybox in gebruik (easy internet @ home) met volgende klantnummer en gsm nummer

Klantnummer : 1.6973974

de flybox zou ik graag ook kunnen zien in mijn klantenzone (samen met mijn 2 gsm abonnementen) kwestie van mijn verbruik en dergelijke te kunnen opvolgen, heb hier voor al 2 x met de klantendienst gebeld zouden dit binnen 24 uur in orde maken maar dat is dus niet gebeurt

2° vraag: mijn flybox abbo bedraagt 20€ (flybox 150GB) volgens de gegevens die ik heb krijgen wij maar 130GB ipv de 150GB die zijn vermeld op de website van Orange

Hoe kan dit?

vriendelijke groeten,

 

lutin guido

Labels (2)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
Cdt24801
Leidende genezer

Re: flybox & klantenzone

Beste Guido,

Zulke dingen zul je echt met de klantendienst moeten regelen, wij Tribers kunnen daar echt niks aan doen, wij zijn zelf ook gewone klanten. Aldus hebben wij geen inzage of wat dan ook in verband met klantendossiers. Naast de telefoon (5000) kun je ook facebook of twitter gebruiken. Daar is de respons redelijk vlot en goed.

Wat ik wel kan doen is u als tip meegeven van persoonlijke gegevens zoals een klantennummer NOOIT op een openbaar forum te posten. Heel de wereld kijkt mee, ook gasten met minder fraaie bedoelingen. Vermits we zelf onze posts niet meer kunnen verbeteren na een (vrij korte) periode zal ik hier even @Totem mentionen om uw post aan te passen.

Leden met de meeste pluimen