annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Real Time verbruik zien in de My Orange app en klantenzone

Topic gestart op: 25-09-21 23h31

patrick2
Wijze
Wijze

Real Time verbruik zien in de My Orange app en klantenzone

Zoals vele al wel weten kan je je verbruik opvolgen in de My Orange app als in de klantenzone. Enkel is het gebruik / verbruik te zien wat je hebt opgemaakt aan je mobiele data , wat je resterende data nog is ( uitgezonderd Go Unlimited ) en hoeveel je gebeld hebt in je lopende periode. ( uitgedrukt in minuten / uren )

Wat als Orange nu de My Orange app en de klantezone zou updaten zodat we kunnen zien wat we in real time verbruiken? Concreet zou dat betekenen :

* de bel geschiedenis tonen waar je heen gebeld hebt , welke dag , welk nummer en hoe lang je dan gebeld hebt.

* je mobiele data tonen wanneer en hoeveel je verbruikt hebt. 

Daarnaast zou men dan ook in realtime het verbruik buiten bundel moeten kunnen zien. Heb je een speciaal nummer gebeld of ge-smst dan zou dit er na ook zichtbaar moeten kunnen zijn.

Op deze manier moet men niet wachten op het einde van de facturatie periode om te zien wat je verbruikt hebt buiten je bundel , en kun je je mobiele data misschien nog meer in de gaten houden. Ook heb je dan meer controle over je eigen verbruik. 

Voor de andere die vast internet hebben misschien ook eens bekijken of dit in de My Orange app en de klantenzone samen gevoegd kan worden zodat daar het verbruik ook opgevolgd kan worden.

@Totem zou dit intern bekeken kunnen worden ? Voor de klanten ervaring is dit enkel maar meer als een plus punt. Het zou ook veel frustratie kunnen voorkomen en de klant heeft een inzicht in zijn realtime verbruik. Op deze manier zullen klanten zich ook niet moeten afvragen hoe ze aan bepaalde kosten zouden kunnen komen maar kunnen ze dit ook real time zelf controleren. 

 

 

 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (2)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen