Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Ervaren verkenner

kosten bij het bellen naar een vastelijn

OPGELOST

Ik heb een abonnement koala 20,bellen naar alle netwerken ONBEPERKT,orange circle ONBEPERKT,sms'en ONBEPERKT.Ik lees hier in andere topics dat als je naar een VASTE LIJN belt de eventuele minuten worden afgetrokken van je beltegoed ,maar in mijn abo is het onbeperkt bellen naar alle netwerken of hoort bellen naar een VASTE LIJN daar niet bij.Hoe gaat dit dan in zijn werk word dit dan extra aangerekend???Kan er misschien iemand mij hier  een duidelijk antwoord opgeven,heb hierover ook al verschillende meningen gehoord of is dit eerder iets voor de klantendienst.

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Highlighted
Leidende sjamaan

Re: kosten bij het bellen naar een vastelijn

@ronaldo  U heeft een abonnement met onbeperkt bellen naar alle netwerken. Hierbij hoort de gsm en de vaste lijn waar u naar toe kan bellen. Enkel oproepen naar het buitenland zijn betalend tenzij het een Belgisch nummer is. Dus naar vaste lijnen in het buitenland is betalend. Met andere woorden u kan naar vaste lijnen bellen hier zoveel u wil. Moest het een herlaadkaart zijn dan zullen deze belminuten worden afgetrokken van het totale tegoed maar dat is bij u niet ter sprake.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Highlighted
Ervaren verkenner

Re: kosten bij het bellen naar een vastelijn

Bedankt voor de informatie en snelle reactieSmiley Vrolijk

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen