Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Maxbonami
Aspirant verkenner

Dekking mobile 8 insurance

Hey

 

Momenteel zit ik met een huawei gsm en na een dik jaar zijn er problemen met het opladen.

Ik heb meerdere oplaadkabels geprobeerd maar deze blijven er niet insteken. Ik ben naar een orange punt geweest waar ze mij geholpen hebben met het uitkuisen van de stekkeringang maar dit probleem blijft zich nog voordoen.

Is dit gedekt door de Insurance mobile 8? Zoja krijg ik dan een nieuwe gsm of wordt mijn gsm opgestuurd voor herstelling?

Met vriendelijke groeten 

Max

@insurance @reparatie 

Labels (1)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
patrick2
Leidende sjamaan

@Maxbonami  je zou eens moeten kijken in je algemene voorwaarden , die heb je gekregen. Daarin staat precies waarvoor je ingedekt bent met die verzekering. 

Je gaat zo ie zo altijd de gsm moeten opsturen je hebt 2 jaar toestel garantie en 6 maanden batterij garantie. Dan wordt het door Huawei bekeken en eventueel gemaakt. Maar hun beslissen of je een ander toestel krijgt of niet want als het gemaakt kan worden doen ze dat zo niet krijg je een andere. Maar eerst opsturen en je algemene voorwaarden nakijken. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen