annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Coronavirus : Nieuwe maatregelen !

Topic gestart op: 02-11-20 10h43

Antwoorden: 31 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Coronavirus : Nieuwe maatregelen !

Ugh allemaal,

Je weet het al, we zijn opnieuw in lockdown. Hierdoor heeft Orange besloten om zijn klanten zo goed mogelijk te steunen. Lees hieronder onze nieuwe maatregelen :

Als verantwoordelijke operator is Orange Belgium er sterk van overtuigd dat het deel uitmaakt van zijn maatschappelijk engagement om de Covid19-pandemie te helpen bestrijden. Nu de tweede golf het land zwaar treft, kondigt de operator vandaag een reeks initiatieven aan om zijn klanten, de residentiële, maar ook de bedrijven, zorgverleners en de bevolking in het algemeen, te helpen:

- Orange Belgium zal tot het einde van het jaar 5GB gratis mobiele data per maand aanbieden aan al zijn mobiele klanten, residentiële klanten maar ook bedrijven, kleine ondernemingen en zeflstandigen. Klanten zullen dit extra volume de komende 10 dagen zien verschijnen in de MyOrange-applicatie of in hun klantenzone.

- Alle Love (Duo en Trio) en HOME (internet en internet met TV) aanbiedingen bevatten al onbeperkt breedband. Die klanten hebben thuis altijd al zorgeloos kunnen werken en genieten van entertainment. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om de dekking in elke kamer van het huis te verbeteren, mocht dat nodig zijn bij thuiswerk en thuisonderwijs.

- Residentiële klanten die zich hebben geabonneerd op een FlyBox ontvangen 50 GB gratis internet bovenop hun bestaande mobiele datahoeveelheid. Klanten zullen de komende dagen op de hoogte worden gebracht.

- Tot slot zullen de Orange shops open blijven De Orange klantenservice blijft beschikbaar voor alle administratieve/technische vragen via de verschillende social media kanalen van Orange (Facebook en Twitter), de Tribe community en het gratis nummer 5000. Meer info op https://www.orange.be/nl/hulp. Klanten die extra producten en/of diensten wensen om verbonden te blijven tijdens de lockdown kunnen deze ook kopen via de e-shop en via 0800 8 5000 (gratis).

In de komende weken zal Orange Belgium andere initiatieven onderzoeken om de nationale strijd tegen de Covid19-pandemie te ondersteunen.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium, licht toe: "Het is onze plicht om als verantwoordelijke operator te helpen waar we maar kunnen in deze nationale strijd tegen de Covid19-pandemie. Onze hoogste prioriteit blijft de veiligheid van onze werknemers en onze klanten, maar we vinden het belangrijk om extra ondersteuning te bieden door mensen met elkaar in contact te laten blijven, te laten genieten van entertainment terwijl ze thuis blijven, door thuiswerkende bedrijven te faciliteren en door de meest getroffen economische sectoren van de lokale economie te ondersteunen. Ons netwerk is klaar voor een tweede golf van massaal verhoogd telewerken, dankzij een continue opvolging van de
prestaties en de verhoogde mogelijkheden tot interconnectie met de andere operatoren, die tijdens de eerste lockdown werden opgezet".

Tribe staat er voor jou !

Totem

Labels (1)
31 ANTWOORDEN 31
Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Totem Terrassen mogen weer open vandaag pintjes pakken .

winkels zijn ook weer open .

fijne dag allemaal .

Op naar nieuwe maatregelen 😂👍

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze


@Tinneke2  schreef:

@Totem Terrassen mogen weer open vandaag pintjes pakken .

winkels zijn ook weer open .

fijne dag allemaal .

Op naar nieuwe maatregelen 😂👍


Dat klopt inderdaad @Tinneke2 ! Geniet ervan in alle veiligheid ! ^^

Totem's groetjes,

Totem

Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Totem @Altijd met mondmasker aan handen ontsmetten in de winkel 🏬 en als ik thuis 🏠 kom was ik nog eens mijn handen .Maar terras ga ik nog niet ben nog voorzichtig ⚠️ nog wachten op mijn inentingen 💉. En dan ben ik nog heel voorzichtig ⚠️.

veiligheid gaat boven alles. 
fijne dag 

AU3
Ervaren verkenner

Gaan we doen 😄

Leden met de meeste pluimen