Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over ons Forum. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Josette
Leidende sjamaan

De babbelhoek van de maand oktober.

OPGELOST

Okt.jpg

Welkom aan alle binnenkomers en meelezers,
dit is een plekje waar iedereen even een goedemorgen, middag of avond kan komen zeggen.

Het is een speciaal topic om gewoon even te kletsen over andere dingen dus
niet iets waar we vragen stellen en of problemen oplossen i.v.m. Orange.

De oude babbelhoek stond behoorlijk vol, deze is weer netjes opgepoetst
en vrij van corona lekker gelucht vannacht.

Fijne tijd de herfst mooie kleuren buiten van bladeren en bloemen.

Hou het allemaal veilig.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

Labels (2)
352 ANTWOORDEN 352

@Stempi007  

Werk graag daar waar ik nu werk dus dat is in orde. Ja dan kijk je ook uit naar het weekend maar ook dat komt allemaal in orde hoor geen probleem. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren

Perfect, ik hou ook van het werk dat ik doe, het is het belangrijkste 😀 en ja ik wacht op de W-E   want zaterdagochtend om 6 uur zit mijn nachtweek erop 🤣 Omdat ik zondag met verlof ging 😂 en volgende week "Maandag is terug in 14-22 uur 7 dagen!" Daar heb je het, wat een geluk! en geen probleem! tot snel van @Stempi007 ⚜️

Tinneke2
Leidende genezer

@Josette @patrick2 @Cdt24801 @bigMODDER @Joery_dw @Heidi2 @david41 @MustafaY @Hippie1727 @Stempi007  en alle binnenkomers en medelezers ,

Goedemorgen ,

@Josette Ze beginnen hier goed hun weg te vinden .De lijst van namen wordt lang .Goed hé 👍.

Hier bij ons geeft het ook stevig gewaaid takken en blaren liggen alom in mijn tuin .Nu komt de zo’n weer schijnen . Prachtig op de 🍂 kleuren van de blaren . 

 Ja het is zover we zitten in de vierde golf . Verschiet er niet meer van pff . We geraken van dat rotte virus   nooit even niet  af . Zal heeel lang duren wordt sterker en sterker en komen elke keer weer een ander variant uit de lucht . Nu weer 🥲.

Maar door stormweer is de lucht eens goed gezuiverd 😉

Maar ondanks alle negatieve berichten in het nieuws  moeten we toch proberen positief te blijven anders gaan we er onderuit . 
we hebben elkaar en we steunen elkaar ,dat blijven we doen . Het zonnetje schijnt we lachen samen en ooit zal het goed komen zal veel van ons afhangen .De moed erin 🤗

fijne dag 👋 groetjes 

tinneke2

Hallo 👋, @Tinneke2  Het is echt slecht weer maar zoals ik net aan @Josette  schreef vandaag hebben we toch een beetje zon 🌞. En ja, er is ook deze vuile covid die ons leven verpest maar laten we positief blijven 👍 en laten we een paar leuke "gemakkelijk te zeggen 🙄" dingen bedenken. Daar ga je, @Tinneke2 , een fijne herfstdag met overal veel blaadjes 🤣 tot snel van @Stempi007 ⚜️.

@Stempi007 Zegt het wel overal blaadjes 😂🤣Net gedaan met opruimen en alle stoepen tot bij een oudere man een van mijn buren wat een karwei . Zijn kapot . Zal eens aan de gemeente een bladblazer vragen drie keer gepasseerd en dan stonden ze te kijken 👀 hoe ik ze opraapte .🤣🤣.jeetje wat een krakken 😅.

Heb mijn bezigheid genoeg zal mij niet vlug vervelen . 
 fijne dag en ja het regende weer dat heb je met de herfst. 
groetjes tinneke2 

Leden met de meeste pluimen