Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over onze community. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Sloebers
Veteraan verkenner

Hallo tribe lost veel problemen op

Je vraagt iets op tribe u problemen worden op gelost dat is leuk plus dat ook extra pluimen verdient voor hoger op geraken en extra batge kunt openen en zo voort en word ook beloond voor die extra batge leuk gedaan van Orange tribe

Labels (1)
4 ANTWOORDEN 4
Axel-malysse
Veteraan verkenner

Ja dat klopt

Anonymous
Niet van toepassing

Hallo,

 

Ja klopt , Tribe is zeer handig als je iets wilt weten over Orange of als je een probleem hebt.

We helpen waar we kunnen 🙂

 

Groetjes,

KJ

patrick2
Leidende sjamaan

@Sloebers  we proberen te helpen daar waar we kunnen. Natuurlijk is er geen inzage in persoonlijke dossiers of zaken die echt bestemd zijn voor de klantendienst of technische dienst van Orange. Maar iedereen draagt zijn goede wil bij en hopen we problemen op te lossen met de Tribe. Wel gezegd we kunnen niet alles oplossen he en kijk ook eens rustig rond op de Tribe want er staan toch al veel goede antwoorden op de tribe zodat u nog sneller geholpen bent. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Cdt24801
Leidende sjamaan

Inderdaad, dat is bedoeling van Tribe ook hé. Men kan hier met zijn vragen en problemen terecht (behalve dan dingen die enkel door de klantendienst geregeld kunnen worden) en alle Tribers helpen elkaar door het uitwisselen van kennis en ervaring.

En als dank voor je inzet voor de groep verdien je dus badges en rangsverhogingen naargelang je inzet en waardering door de groep.

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Leden met de meeste pluimen