Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over onze community. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Julia200326
Gewaardeerd verkenner

Scout badge

Ik ben hier al even en heb ook al een niveau gestegen maar heb steeds die scout badge op orange app niet ontvangen en blijkbaar ontvang je dat gewoon als je lid word en u gsm nummer in geeft, dat heb ik dus gedaan maar dus ik kreeg dat niet. Heb ook mijn app opnieuw geinstalleerd.

Labels (1)
15 ANTWOORDEN 15
Queen_Malika
Ervaren verkenner

Wat is het belang van deze badges? Ok bekeek die deze morgen en ben zo hier op tribe beland lol. Geraak er nu niet van af... blijf maar lezen. Vooral ook omdat ik lang heb moeten zoeken om een post te schrijven. Weet het nu eigenlijk  nog niet... het was echt beginnersgeluk. Misschien eens bij de verwelkoming een voorbeeld geven hoe je een post moet beginnen?

Groetjes 

Malika

0 pluimen

@Queen_Malika  je kan ook eens in de tips&tricks kijken want ik heb een hele trutorial gemaakt hoe je een moest moet schrijven. 

https://community.orange.be/t5/Tribe-Lounge/Tips-amp-Tricks-hoe-het-beste-een-topic-maken/m-p/67246

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen

Dat heb ik idd gelezen. Maar mijn probleem is niet hoe ik die pist moet schrijven, maar waar ik die moet vinden. Heb het 1x gevonden na lang zoeken, maar ben vergeten waar...

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Julia200326  , @Josette  , @Gregory  , @Vikaatje  

ik heb ook heel lang die badge niet gehad en ook niet zomaar gekregen. Heb dan via de Messenger de situatie uitgelegd en een printscreen gedaan en daarna een week was dat opgelost en zijn de ontbrekende badges erbij gezet. Dus geeft het tijdig aan als je dat wil via Messenger als je niet wil dan laat je het zo je bent het immers niet verplicht.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen