annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

TV-Gids en opnemen verkeerd

Topic gestart op: 26-05-20 20h58

Antwoorden: 11 antwoorden

ToonVA
Aspirant verkenner

TV-Gids en opnemen verkeerd

Hallo Iedereen,

Wij hebben sinds kort problemen met onze opnames of tv-gids op ons Trio pakket van orange. Opnames die gepland worden via de tv-gids zijn maar deels opgenomen ... Met deels opgenomen bedoelen we echt een half uur van een film kwijt tot 20 te vroeg opnemen van een aflevering van familie bv. Deze problemen zijn begonnen in het begin van de Corona crisis door alle "extra uitzendingen" die te pas en onpas op tv kwamen en zo het planningss in de war hebben gebracht. Nu enkele weken verder is de planning terug normaal maar hebben we nog steeds last van deze verkeerde tv-gids/opnames die te snel stoppen. Wij zijn dit grondig beu en hebben ook geen idee wat we hier aan kunnen doen. De digicorder hebben we al losgekoppeld en opnieuw aangesloten alsook de modem maar niets helpt. Signaal en netwerk zijn ook in orde dus daar kan het ook niet aan liggen. 

Voorlopig nemen we het programma na de film ook op om te voorkomen dat we hem maar half zien maar dit kan niet de bedoeling zijn. Iemand een idee?

Labels (1)
0 pluimen
11 ANTWOORDEN 11
Dorine
Ervaren verkenner

Ik ben aangesloten bij Telenet dit vooral voor de films. Maar wij hadden dit probleem ook dus ligt niet aan Orange maar aan de zenders die hun programma’s verschuiven voor bijvoorbeeld extra nieuws,... 

patrick2
Wijze
Wijze

@ToonVA  het is een algemeen bekend probleem. Bij Orange is niet het enige waar dat fout loopt maar bij Telenet loopt dat ook fout. Hopelijk is er heel snel een oplossing hiervoor. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Josette
Wijze
Wijze

Goedemorgen,

dat te vroeg instellen kan jezelf even aanpassen in je programma bij de opnames

als dat nodig is.

Nu in deze coronatijden, plannen wij ook het programma erna erbij

alles loopt uit in deze periode.

Je schijf is groot genoeg. Daarna kieper je ze weg.

Succes.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik eens op het blauwe woordje.
0 pluimen
DukeBL
Gewaardeerd verkenner

Gelukkig kan je in deze tijden ook alles via internet herbekijken (ook live bij sommige zenders). Als je dan een chromecast of appleTV (of iets anders) aan de tv aansluit via HDMI hoef je nooit nog iets op te nemen. 

 

Wij hebben inmiddels ons trio-abo omgezet naar Love Duo. Omdat we merkten dat we meer ‘on demand’ kijken via de apps en websites dan live-tv.

patrick2
Wijze
Wijze

@DukeBL  dan kan dat een hele verstandige keuze zijn voor jou. Veel doen dat tegenwoordig het on demand kijken en dus streamen. 

En met een paar jaar zal de gehele decoder of box net wat je allemaal hebt wel uitsterven en dan is het online kijken een begrip. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Leden met de meeste pluimen