annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tips & Tricks bij problemen

Topic gestart op: 01-07-23 04h29

patrick2
Wijze
Wijze

Tips & Tricks bij problemen

Zoals vele weten is de Tribe bedoeld om vragen te stellen bij problemen al vorens je de klantendienst gaat contacteren of omdat je de klantendienst gewoon niet wil contacteren. Wij proberen hier op de Tribe dan ook de vraag of het probleem op te lossen maar jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk , soms is er een tussenkomst van de klantendienst nodig. 

Hier komen ook af en toe vragen binnen of problemen die al eens ooit behandeld zijn of waar we zelfs al een topic over hebben gemaakt in de tips & tricks. En dat is waar ik even op wilde terug komen. 

We hebben hier een pagina waar vele tips & tricks in staan en waar wij al uren in hebben gestoken om dit te realiseren en te maken voor de nieuwe als de bestaande tribe gebruiker. Het valt echter dan wel op dat hier blijkbaar geen of niet genoeg aandacht aan besteed wordt. Vele vragen en of problemen die hier passeren is al wel eens iets over geschreven. 

Daarom als je merkt dat je een vraag of een probleem hebt raadpleeg eerst eens de pagina tips & tricks en kijk en zoek aan de hand daarvan of je het probleem niet op die manier kan oplossen. We hebben deze pagina niet voor niks , want we hebben er lang op gewacht om deze pagina te krijgen. Daarnaast hebben we ook niet voor niks zo veel tijd erin gestoken met zijn allen om deze topics te maken. 

Hier ook nog eens de link waar je dit kan terug vinden. 

https://community.orange.be/t5/Tips-tricks-van-de-community/bg-p/Tt

 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (2)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen