Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Elketje81
Leidende verkenner

Beeld zonder klank...

OPGELOST

Deze middag was, de hoofdplong gesprongen. Wil net tv kijken maar had, geen ontvangst van orange. Wifi versterker dus uitgetrokken. Eens dat die er terug in zit heb ik terug beeld maar geen klank. Wie weet raad? 

Labels (2)
37 ANTWOORDEN 37

@Elketje81  en je hebt wel klant via de gewone tv dus als je tv kijkt zonder decoder ? Je kan het testen door gewoon kabel tv te kijken en als je dan wel klant hebt dan is er toch iets met de decoder. Je kan in dat geval de 5000 bellen en dan zal er een technieker komen voor je decoder te vervangen. Daar dien je dus een afspraak voor te maken want in de shops zijn geen decoders te verkrijgen.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
stravarius
Veteraan verkenner

 

Kan ze die decoder niet verbinden met een ethernetkabel. Ik hoop dat de derde keer de goede is dat die post er nu op staat.

Elketje81
Leidende verkenner

@patrick2 gewone kabel tv kan je niet meer nemen. En decorder is nog maar een maand of 4 oud... 

0 pluimen

@Elketje81  normaal heb je kabel tv daar moet signaal op zitten anders kan je ook niet met de decoder kijken. Maar het zou kunnen dat de signaal switch geweest is dus dan kan het zijn dat je niet kan kijken. 

Dat de decoder pas 4 maanden oud is zegt niks. Je hebt een elektriciteit's panne gehad en elektrische apparaten zijn daar erg gevoelig voor. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen