Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Ervaren verkenner

Decoder slaat vaak vast

OPGELOST

Tv box slaat 4x per week vast schijfruimte 80 procent. Staat in openkast dus genoeg ruimte ivm warmte. Ben t beu aan t worden. Binnenkort telenet maar terug nemen. Internet is ook een ramp zeker draadloos. 

Labels (1)
14 ANTWOORDEN 14
Highlighted
Leidende sjamaan

Re: Tv box

@stefanvb het beste is eens de klantendienst te bellen . Eventueel dat er ook een meting gedaan kan worden of uw inkomend signaal voor het internet nog goed is. Betreft uw decoder deze omruilen voor een andere. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Tv box

Dat de decoder regelmatig eens vast loopt is bijna part of the game aan het worden waarbij je dan ook steeds moet heropstarten = gevolg van de digitale vooruitgang zeker. Maar 4 x per week is toch wel erg veel. Wat WiFi betreft zijn er zoveel factoren die meespelen en een storende rol kunnen hebben. Een nieuw aangekocht toestel enz. hierover kan je veel info terug vinden op internet of een heropstart van je modem zelf kan nooit kwaad. Goede app. om eens alles na te gaan en waar ik zelfs mijn modem mee kan bijsturen WiFi Router Master 2018 (gratis app). Zelf werk ik voor boven met WIFI powerlines en daarbij een giga switch. Bij goedkopere providers is het altijd handig dat je zelf wat opsteekt via diverse kanalen gaat in sommige gevallen sneller dan klantendienst bellen. Laat ons hopen dat je snel een bevredigende oplossing vindt. WiFi problemen is dat wat het meeste voorkomt kan er ook van meespreken tenzij je een vaste utp-kabel kan trekken. 

Highlighted
Ervaren verkenner

Re: Tv box

Die app vindt ik toch niet terug direct.

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Tv box

Vind je terug in play store als je als zoekterm WiFi router master in geeft. (staat op 2). Er staat verder nog bij WiFi Booster - internet speed & wifi manager (score 4,6) een lichtblauwe app. met oranje. 

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Tv box

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wifimanager.wifianalyzer.wifibooster.speedtest

 

Hierboven de link naar die app. zo zal je die makkelijker terug vinden. 

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Tv box

Goedemorgen 

hier dag 3 zonder tv decorder liep al redelijk veel vast (4x op een week) sinds maandag niets meer met klantendienst getelefoneerd maar “den achterdienst” is er met bezig pfffff 

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Tv box

@Veerle67 heb meer dan 2 weken moeten wachten alvorens die bewuste achterliggende dienst mij opbelde met een of ander verhaal dat eigenlijk langs geen kanten klopt. Het komt er op neer dat men vraagt om nog meer geduld te hebben het houdt ergens op natuurlijk. Maar blijf bellen tot ik een nieuwe krijg zonder kuren anders zullen we naar de ombudsman telefonie moeten gaan. Goedkoper of niet je moet zonder ergeren en zorgen kunnen tv kijken. 

0 pluimen
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Tv box

Vandaag dan maar weer getelefoneerd de zaak zou naar boven zijn gebracht op de stapel van de achterliggende dienst hopelijk vandaag een telefoontje. Aanvraag voor een nieuw toestel kan niet door de klant gedaan worden maar wel door de achterliggende dienst nog 1 dag geduld maar ga al op zoek naar een andere provider denk ik wel zeer jammer na zovele jaren trouwe klant 

0 pluimen
Gewaardeerd verkenner

Re: Tv box

@Movieman heb jij mms een adres ofzo voor de ombudsman telefonie 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen