Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Enamenaar
Gewaardeerd verkenner

Opname capaciteit sterk verminderd

OPGELOST

Hallo,

Ergens deze week is mijn opnamecapaciteit zwaar verminderd. Ik heb namelijk deze week enkel reizen Waes en het programma Facebook en ik opgenomen en toch is mijn vrij geheugen gedaald van 63% naar 6%.
Is er nog iemand die dit heeft gemerkt?
De 2 reeksen samen nemen misschien 140 min in dus ga ik er van uit dat dit niet voor de verdwenen 57% staat.

Heeft orange gewoon de opslagcapaciteit vermindert?

Mvg

Maarten

Labels (1)
0 pluimen
11 ANTWOORDEN 11
Enamenaar
Gewaardeerd verkenner

@patrick2 het betreft hier van beide series 1 aflevering. Wat is uw totale opslagcapaciteit in min als ik vragen mag? Bij voorbaat dank!

0 pluimen

@Enamenaar daar kan ik geen exact antwoordt op geven. Het is zo als u de programma's op voorhand klaar zet voor op te nemen en het eerste programma loopt uit staat dat stuk extra er ook op. Moest nu het laatste programma en of natuurlijk het eerste opgenomen programma wat uitlopen is dat meer opname dus meer opslag nodig. Dus dat zijn een aantal factoren die er mee te maken hebben. De opslag van de harde schijf dat deze verminderd zou eigenlijk niet kunnen . 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Enamenaar
Gewaardeerd verkenner

@patrick2 Ik zal vnv eens nagaan met hoeveel min ik aan hoeveel % opslagruimten zit. We kunnen dan eens de vergelijking maken :).

Mvg

Enamenaar
Gewaardeerd verkenner

@patrick2  Sorry voor de vertraging van de beelden. Hieronder kan je duidelijk zien dat programma van 'Facebook en ik' volgens mijn decoder 31% inneemt. Nadat ik de ene aflevering heb bekeken zie de vrije schijfruimte stijgen van 64% naar 95%. Enige reflectie over dit punt?

IMG_6748.jpgIMG_6751.jpg

0 pluimen

@Enamenaar ja zie het dat is toch serieus veel ruimte. Hoe dit mogelijk is of kan heb ik zelf geen verklaring voor. Zie aan uw foto's dat er inderdaad ineens 31 procent vrij komt dat is vrij bizar.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen