Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Orange TV app gemis

Toch een beetje jammer...

Je kan geen TV kijken op een tablet via de Orange TV app wanneer je een tablet met alleen WiFi verbind op de Hotspot mogelijkheid bij een Orange sim op je GSM.

Je moet dus eigenaar zijn van een tablet met mogelijkheid om er een extra (deel)sim kaartje in te plaatsen van Orange. Indien zo dan is de maandelijkse kostprijs daarvoor minimaal (slechts extra €3 voor het simkaartje die dan de data deelt van je telefoon?). Maar het is wel een grote nevenkost om speciaal daarvoor een erg dure tablet met alleen WiFi mogelijkheid buiten te gooien.

Bij Proximus TV kon dat wel (Hotspot via Orange en TV kijken op de Proximus TV app). Je kon natuurlijk je opnames dan ook wel bekijken of plannen, maar dat kwam doordat Proximus deze opnames opslaat in hun Cloud. Wat uiteraard enkel gebeurt op harde schijf bij je thuis in de Orange decoder en dus nooit deze mogelijkheid kan bieden, begrijpelijk. Jammer dat de Orange TV app daadwerkelijk moet connecteren met je TV decoder, en niet de mogelijkheid heeft om via een login met paswoord zich aan te melden op je klantnummer.

Al bij al is deze Hotspot toegang, al is het maar om rechtstreeks TV te kijken een gemiste kans voor Orange met hun TV app, het zou handig zijn op reis of bij een ietwat langere afwezigheid thuis, bovendien zou je dan je tablet niet moeten gaan vervuilen met verschillende apps te downloaden van TV zenders/aanbieders (zoals vrtNU, etc...)

Alle zenders mooi samen op de Orange TV app, ook op reis of op verplaatsing...

Technisch moet het mogelijk zijn dat Orange deze beperking aanpast, of wil men die extra sim van €3 niet mislopen bij Orange.

Labels (2)
0 pluimen
6 ANTWOORDEN 6
Highlighted
Veteraan verkenner

Wat vreemd? Ik kijk thuis gewoon tv via de Orange app op mijn wifi-only ipad? Nooit geen sim nodig gehad.

0 pluimen
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

- Probeer dan maar even wanneer je niet thuis bent, en de Hotspot functie van je GSM wil gebruiken op je tablet om TV te kijken met de Orange TV app. Je krijgt een fout melding! 

- Probeer TV te kijken op een tablet wanneer je bent aangesloten op een ander WiFi netwerk. Bv: Camping, hotel...

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

De mensen zijn daar mee bezig, uitbreiding is coming....
Geduld is de boodschap

Gewaardeerd verkenner

Wat vreemd. DIt wordt als 'de oplossing" aangemerkt, maar is eerder een antwoord. Een oplossing kan pas als 'de oplossing" daawerkelijk gemaakt is in de app...

0 pluimen
Highlighted
Leidende sjamaan


@timmermc  schreef:

Wat vreemd. DIt wordt als 'de oplossing" aangemerkt, maar is eerder een antwoord. Een oplossing kan pas als 'de oplossing" daawerkelijk gemaakt is in de app...


Ik zie hier niks dat als oplossing aangemerkt staat hoor ....

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Weeral een maand verder en nog steeds is het niet mogelijk om via een ander netwerk direct TV te kijken op de app als Orange Love abonnee.

Was dit niet hetzelfde probleem bij Telenet Yelo in de beginfase? Schijnt opgelost te zijn sedert lange tijd. Dus tegen welke beperking loopt Orange hier? 

 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen