Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Topic gestart op: 24-01-21 09h49

Antwoorden: 29 antwoorden

Case32
Leidende verkenner

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Hallo,

Is er reeds zicht op een nieuw type decoder, we zijn nu toch al 2021 en als je kijkt naar Orange Frankrijk is het nieuwe type decoder al reeds goed ingeburgerd.
Hier in België zit je nog met een decoder die doet denken aan het tijdperk van Filmnet 😉. Plus dat hij ook kan dienstdoen als warmhouder in de keuken.

Ik ben ongeveer 1,5 jaar Loveklant geweest bij Orange (nu enkel nog mobiel) en ben welbewust overgestapt naar het gele smileytje door de komst van hun nieuwe Tv-Box. 
Een mens wil toch ook wat design bij zijn mediatoestellen hé, naast een Apple TV en een flatscreen stond die baksteen echt niet mooi.

En een overstap terug is zeker te overwegen gezien de scherpe prijsstelling van hun Love packs. Maar niet zolang men blijft hangen in de vroege jaren 2000.

Nu, ik weet dat jullie geen glazen bol hebben en ook “maar” klanten zijn bij Orange, maar je weet nooit wie er hier meeleest.

Met vriendelijke groeten,

Yves

Labels (2)
29 ANTWOORDEN 29
zierbeek
Gewaardeerd verkenner

Qua prijszetting is orange dan wel een topper, niet te ontkennen. Maar que technologie zijn ze toch jaaren achteruit tegenover de 'groten'.

-De app, wat een ramp

-Nog steeds geen webapplicatie beschikbaar

-Op de decoder blijven we maar wachten, en wachten, en wachten.

-Docsis 3.0 modem terwijl anderen reeds 3.1 uitrolden in 2019

 

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@zierbeek  

De ontwikkeling bij Orange is nog niet zo ver als bij Telenet daar moet je altijd rekening mee houden. Ik kan begrijpen dat iedereen denkt oh dit en dat niet in orde en ze lopen achter maar weet dat de ontwikkeling binnen Orange op vlak van tv en internet gewoon nog volop aan de gang zijn. 

Het is makkelijk de modem van Telenet te gebruiken of iets van Proximus en we zijn vertrokken maar dat is wat Orange niet wil. Die willen hun eigen ding en ja dat neemt dan tijd in beslag. Ik vind dat Orange het zeker niet slecht doet , ok er kan een andere modem komen en decoder maar weet ook dat die in ontwikkeling zijn. Dus dat komt er echt wel aan enkel geduld hebben. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


zierbeek
Gewaardeerd verkenner

Agree, zeker wel. Prijszetting is daar een groot deel van. Minder middelen voor R&D,...

Al denk ik dat sommige dingen toch niet te ontkennen vallen, dat het allemaal toch wat lang duurt om.

Waarom niet meer synergie met Orange Frankrijk? Daar hebben ze wel een recente decoder en voor zover ik weet zijn ze daar nog steeds onderdeel van. 

 

Kortom, ja, de prijs is onevenaarbaar voor wat je krijgt. Maar technologie volgt toch wel heel strak op die prijs. Een andere discounter als scarlet heeft een recentere decoder met bv Netflix ondersteuning en cloud recordings. 

 

 

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@zierbeek  

Het enig wat ik weet is dat door Corona deze ontwikkeling op een laag pitje staat. Het ene moment op het andere moment moesten ze thuis werken en was ook ineens alles gesloten en zo kan ik door gaan. Ook stond in diezelfde ontwikkeling de web lancering van de Orange tv app maar ook die is nu uitgesteld. 

Nu weet ik ook dat er vorig jaar gezegd geweest is we zijn er mee bezig en dat we nu een jaar verder zijn. 

Ik ben het er mee eens natuurlijk dat de web lancering kan en mag komen voor de tv app en ook een nieuwe decoder kan en mag komen als ook een nieuwe modem. Hier denk ik ook trouwens niet dat de prijs een grote rol speelt want je betaald bij Orange net zo veel per maand met 2x Go Unlimited + internet + tv + speedboost als bij Telenet tegenwoordig. Enkel betaal je minder omdat Orange nog andere abonnementen aanbied die Telenet niet aanbied dus daar zit het prijs verschil. Maar dit mag niet de reden zijn voor ontwikkeling of dingen die gelanceerd moeten worden. Want dan vind ik dat Telenet , die vele malen duurder is als je alles zou nemen , nog meer zou mogen ontwikkelen en uitbrengen. Want ook daar zijn er dingen die ontbreken of vele malen beter kunnen. En daar betaal je dus meer per maand als je alles neemt. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
zierbeek
Gewaardeerd verkenner

100% akkoord met jou, Patrick.

 

Qua prijs maakt het voor ons toch wel heel veel uit hoor. 2x Go plus +internet+tv, scheelt zowat 20euro per maand 😮 daar krijg je wel 150/30. Vooral die hogere upload is interessant

Laat ons zeggen dat we allemaal heel fel uitkijken naar de uitrol van de nieuwe dingen en dat het stilaan mag gaan komen 😉

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen