annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Topic gestart op: 24-01-21 09h49

Antwoorden: 53 antwoorden

Anonymous
Niet van toepassing

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Hallo,

Is er reeds zicht op een nieuw type decoder, we zijn nu toch al 2021 en als je kijkt naar Orange Frankrijk is het nieuwe type decoder al reeds goed ingeburgerd.
Hier in België zit je nog met een decoder die doet denken aan het tijdperk van Filmnet 😉. Plus dat hij ook kan dienstdoen als warmhouder in de keuken.

Ik ben ongeveer 1,5 jaar Loveklant geweest bij Orange (nu enkel nog mobiel) en ben welbewust overgestapt naar het gele smileytje door de komst van hun nieuwe Tv-Box. 
Een mens wil toch ook wat design bij zijn mediatoestellen hé, naast een Apple TV en een flatscreen stond die baksteen echt niet mooi.

En een overstap terug is zeker te overwegen gezien de scherpe prijsstelling van hun Love packs. Maar niet zolang men blijft hangen in de vroege jaren 2000.

Nu, ik weet dat jullie geen glazen bol hebben en ook “maar” klanten zijn bij Orange, maar je weet nooit wie er hier meeleest.

Met vriendelijke groeten,

Yves

Labels (2)
53 ANTWOORDEN 53
elosopardo
Ervaren verkenner

Een paar maanden zou echt wel top zijn 🙂

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Anonymous  

Ik heb begrepen dat ze met een nieuwe decoder bezig zijn. Of die dit jaar uitkomt dat weet ik niet want die informatie is er niet bij gegeven. Kan enkel niet direct de topic erbij pakken aangezien ik hem niet direct vindt. 

Ik ben ook Telenet klant en heb ook de tv box maar heel erg voor het design is het ook niet hoor, eerlijk gezegd. Voor mij is de tv box ook maar een kaske wat er staat niks meer en niks minder. Voor design ga ik wel naar een gespecialiseerde zaak om echt iets moois te hebben 🙂 

Het enige waar ik op wacht is terug kijk tv als dat komt vliegt Telenet morgen direct buiten. Dat is het enige waar ik op aan het wachten ben op de terug kijk tv want dat is hier een ding wat elke dag gebruikt wordt. Opnames worden hier niet gedaan. 

 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Anonymous
Niet van toepassing

ok @patrick2 , als je me zo’n gespecialiseerde zaak kunt doorgeven waar ze design digicorders of tv-boxen verkopen ben ik vragende partij 😉.

Mvg,

Yves

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Anonymous  

Zoiets zou ik eerlijk gezegd mooier vinden. Zijn de nieuwe 4K mini tv boxen enkel verkrijgbaar bij Ziggo Nederland. Hier kan Orange nog iets mee doen , mooi compact en makkelijk neer te zetten uit het zicht. 

En moest ik een zaak weten waar je echte design decoders kan kopen zou ik iedereen het aanbevelen 🙂 

Schermafbeelding 2021-01-24 om 12.34.57.png

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen