Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Leidende sjamaan

Tv app implementeren op een Android box of een Apple tv

Zoals vele weten heb je de Orange tv app voor op je gsm en daarmee kan je onderweg dus tv kijken en eventueel je opnames plannen. Makkelijk dus maar voor sommige is het ook een soort tweede decoder om thuis te gebruiken omdat je kan casten naar een chromecast om op die manier tv te kijken. Vooral handig om op die plaats tv te kijken waar je geen decoder hebt staan denk aan een hobby kamer of een slaapkamer. Op die manier kan je dus wel naar je tv kijken door casting en een chromecast. 

@Totem  zou het niet mogelijk zijn om de app zo te maken en te ontwikkelen dat men ook via een Android box of een Apple tv kan tv kijken? Op die manier is het enkel de App te installeren en je bent vertrokken. Misschien daarbij eventueel ook denken aan opnames in de Cloud zodat je toch kan opnemen en dan ook je opnames kan bekijken via de App. De opnames in Cloud is dan natuurlijk via Orange. De voordelen daarin tegen zijn veel , je kan op elk gewenst toestel je opnames bekijken ( als je deze hebt geregistreerd ) , je harde schijf in een decoder is overbodig , geen probleem meer als je huidige decoder defect is want je opnames staan toch in de Cloud. Op die manier zou je dus ook kunnen opnemen via de Android box en de Apple tv. 

Daarom kan dit eens intern bekeken worden ? Denk dat het voor vele een vooruitgang is en geen harde schijf meer gebruiken in de decoder brengt geen frustratie meer met zich mee als die defect zou zijn. Je opnames blijven toch bewaard. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (2)
Leden met de meeste pluimen