annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom is de pincode verplicht? / Serie opnames werken niet

Topic gestart op: 01-04-20 17h06

Antwoorden: 1 antwoord

boykirikou2
Aspirant verkenner

Waarom is de pincode verplicht? / Serie opnames werken niet

beste mijn naam is Patrick uit zolder . het is om te vragen hoe het komt dat wij ( sinds de technicus  een nieuwe modem is komen installeren ) altijd als een programma 18 + is dat wij onze code moeten ingeven zelfs bij politie series . en de 2 vraag is wij kunnen ook niet meer kiezen bij de opnames voor serie opname te doen ( selecteren ) . Kunnen deze 2 vragen opgelost worden zonder een technicus te laten komen . Groeten Patrick

Labels (2)
0 pluimen
1 ANTWOORD 1
patrick2
Wijze
Wijze

@boykirikou2  dan zal deze Patrick proberen je vragen te beantwoorden en dan beginnen we met vraag 1 

* nadat je een nieuwe decoder of modem krijgt zullen deze programma's weer geblokkeerd worden ( dat is uit veiligheid voor de kleinere ) . Je kan naar je instellingen gaan en daar kan je deze coderingen uitzetten.

Dan kan je aangeven dat iedereen die mag zien en dat de code ook niet meer gevraagd moet worden.

Een pincode kiezen en de minimumleeftijd instellen (parental control) Om wettelijke redenen moet de pincode gewijzigd worden. De code ‘1234’ mag je niet kiezen. Bevestig de nieuwe pincode. De minimumleeftijd kan je in dit menu instellen. Standaard is de minimumleeftijd vastgelegd op 10 jaar, wat wil zeggen dat je voor alle programma’s waarvoor je 10 jaar of ouder moet zijn je pincode zal moeten ingeven. Wil je geen toegangsbeperkingen, kies dan 18 jaar. Selecteer ‘Volgende’ om de installatie te voltooien.

Deze toepassing kan je vinden bij gebruikersvoorkeuren.

je tweede vraag :

* Daarvoor dien je beste eens je decoder met de knop aan de achterzijde uit te zetten. Wacht een minuut en zet hem terug aan en probeer dan nog eens of je serie opname kan instellen. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen