Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Wanneer TV via de Orange TV-app?

OPGELOST

In dit artikel: https://www.techpulse.be/app/210486/eerste-blik-nieuwe-orange-tv-app/

Staat er een directe quote van de CCO:

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer bij Orange: “We zullen onze content verrijken het komende jaar, zonder dat je daarvoor extra moet betalen. We werken hard om live tv-kijken via de app mogelijk te maken in 2017.”

Maar voorlopig, jammer genoeg nog niks van gemerkt, of gehoord...

Labels (2)
19 ANTWOORDEN 19
Highlighted
Ervaren verkenner

Re: TV via de app

Wow, ik realiseer me nu pas dat de app een veredelde tv-gids is. Goed, je kunt opnames plannen... Woo-hoo.

Best kansloos van Orange als je naar de concurrentie kijkt.

Highlighted
Leidende verkenner

Re: TV via de app

Maar dat opnames plannen werkt wel, en vlot ook, in tegenstelling tot bij de concurrentie waar ik 20 jaar klant was.


Maar het remote TV kijken via een app, of via web mis ik ook wel 😞

0 pluimen
Highlighted
Anonymous
Niet van toepassing

Re: TV via de app

inderdaad, aanbod is eind 2016 als tester op de markt gekomen. Dus we zijn bijna 2,5 jaar verder, en nog geen app om remote tv te kijken. Vrouw Verdrietig

0 pluimen
Highlighted
Moderator
Moderator

Re: TV via de app

Hey @Woutcam

 

Het is uiteraard de bedoeling dat we de optie van live tv-kijken gaan aanbieden. 

De optie is in ontwikkeling op deze moment, langs deze weg zullen we hierover meer updates geven. 

 

Groetjes,

 

RubenW

0 pluimen
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: TV via de app

Ik kijk nooit de tv-gids na in de Yelo Play app, als ik de app gebruik is het puur voor te kijken wat dus nog niet kan bij Orange.

En jammer genoeg ook geen app die werkt op Windows 10 PC/Tablet, voor mij een reden te meer om bij Telenet (Yelo TV app die wel op Windows werkt) te blijven.

Ik heb enkel maar Windows toestellen, deze werken allemaal perfect samen.

0 pluimen
Highlighted
Veteraan verkenner

Re: TV via de app

we zijn nu 2 maanden verder dan de initiële vraag, is er nu al vooruitgang in de ontwikkeling van deze app??

0 pluimen
Highlighted
Voormalig sjamaan
Voormalig sjamaan

Re: TV via de app


@mechanik  schreef:

we zijn nu 2 maanden verder dan de initiële vraag, is er nu al vooruitgang in de ontwikkeling van deze app??


Vanaf vandaag beschikbaar! Vergeet niet je app te updaten! 😉

 

Persbericht:

Orange Belgium breidt zijn convergent aanbod Love uit met unlimited live-tv in de Orange TV app en een Fixed Phone optie

Orange Belgium blijft investeren in z'n Love-formule om z'n convergente positie en groei te ondersteunen. Vandaag activeert Orange de functie live-tv op zijn mobiele applicatie Orange TV zodat klanten overal naar hun favoriete programma's kunnen kijken. Eerder voegde het een optie Fixed Phone toe aan de lijst van beschikbare Love-opties (Internet Boost, Evening & Weekend) voor klanten die graag een vaste lijn willen of hun vaste lijn willen behouden. Die aanhoudende ontwikkelingen hebben intussen ruim 122.000 klanten verleid om Love te worden.

Onderweg kijken dankzij de app Orange TV

Voortaan kunnen Orange Love-klanten hun favoriete tv-programma's op hun smartphone of tablet bekijken dankzij de Orange TV app. Na een succesvolle proefperiode wordt live-tv nu officieel en zonder extra kosten toegevoegd aan de bestaande Orange TV-app. Met de app kon je al een uitgebreide tv-gids doorbladeren, op afstand opnames programmeren en beheren op je decoder(s), zenders of opnames kiezen die je op je tv wil bekijken en programma's zoeken in de tv-gids en in het opnamemenu.

Orange-klanten hebben op hun smartphone of tablet toegang tot een selectie uit volgende zenders: één, Canvas, VTM, Q2, VIER, VIJF, National Geographic NL, Discovery NL, Ketnet, Disney Channel NL, La Une, La Deux, RTL-TVI, Club RTL, TF1, AB3, 13ième Rue, SyFy, Disney Channel FR en Disney XD FR. Al wat ze nodig hebben is een wifiverbinding of een verbinding met het mobiele 3G- of 4G-netwerk in België of in de EU. Om live tv te kijken op een mobiel netwerk gebruik je de mobiele data in je bundel. Orange-klanten die Love Unlimited hebben zijn de enige convergente klanten in België die dankzij hun onbeperkte mobiele data compleet zorgeloos live TV kunnen kijken.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, reageert: "We zijn erg blij dat we onze Love-aanbieding hebben kunnen uitbreiden met live-tv on the go. Dankzij die nieuwe functie kunnen onze klanten nu ook onderweg tv kijken. Dat is erg praktisch, vooral met de grote vakantie in het vooruitzicht. Klanten kunnen nu overal in de EU live tv kijken, conform de Europese roamingregels. Zo komen wij tegemoet aan de behoeften van onze klanten. We zullen onze aanbiedingen blijven uitbreiden, premium content blijven toevoegen en altijd streven naar de beste kwaliteit voor een redelijke prijs om te garanderen dat onze klanten overal en altijd verbonden kunnen zijn zonder de minste zorgen."

Love-klanten kunnen de Orange TV app downloaden of updaten in de App Store of via Google Play. Gezinsleden kunnen live tv kijken op tot wel vijf verbonden toestellen tegelijk (smartphones of tablets).

Highlighted
Veteraan verkenner

Re: TV via de app

ik heb de app direct ge-update op al mijn toestellen 🙂

nu nog een pauzeerknop en het is almost perfect 🙂

Leidende verkenner

Re: TV via de app

Opnames bekijken dat gaat nog niet denk ik ?

Komt dat er ook nog aan ? Want dat interesseert me eigenlijk veel meer. Ik kijk bijna nooit live TV, ik neem alles op en kijk als ik tijd en goesting heb.

Leden met de meeste pluimen