annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

enkele vragen programmatie/tv gids/ondertitels/...

Topic gestart op: 01-06-20 11h25

Antwoorden: 8 antwoorden

feldertom
Gewaardeerd verkenner

enkele vragen programmatie/tv gids/ondertitels/...

Sinds enkele maanden zijn wij overgestapt van telenet naar orange.

Tot hiertoe zijn we zeer tevreden.

 

Toch heb ik enkele vragen (zaken die bij telenet nooit voorkwamen), die ik soms toch wel storend vind:

1) Soms nemen we een serie op waarvan de aflevering enkele malen per week wordt gegeven. Al deze afleveringen worden opgenomen ipv 1x (met gevolg dat de decoder dan wel snel vol loopt). Ook al staat de instelling op "recentste aflevering". Hoe kan dit opgelost worden?

2) In de tv gids staat bij heel veel series niet bij welke aflevering of welk seizoen dit is. Hoe komt dit?

3) In de tv gids staat bij heel veel (maar met momenten echt heel veel) films/series bij info "geen informatie beschikbaar". Hoe komt dit?

4) Bij telenet kon je via "info => 888" de ondertitels voor dat programma opzetten. Hier kan dit ook via "options => ondertitels => nederlands", maar dit staat dan aan voor altijd op alle zenders. Als er een programma dit dan niet heeft staat er links bovenaan continu 888 in een kader. En dan moet je dit manueel wegdoen. Tevens hebben we ook voor dat als we zappen naar een bepaalde zender, hier de ondertitels van een andere zender opkomen. Om dit dan weg te doen moeten we even van zender veranderen. Hoe komt dit?

5) nog een rare vraag betreffende de decoder zelf. Deze maakt (sinds het plaatsen door de installateur) om de x tijd een raar geluid. Dit is zo het geluid van het uitwerpen van een cd. Is dit normaal? 

 

Alvast bedankt.

Labels (5)
0 pluimen
8 ANTWOORDEN 8
patrick2
Wijze
Wijze

@feldertom  je kan altijd eens proberen gewoon alles eens te herstarten. Dus schakel je decoder uit met de knop aan de achterkant en laat deze uit staan. Trek de stekker van de modem eens uit en wacht een minuut en steek die terug in. Wacht tot de modem is herstart en herstart daarna je decoder en kijk naar het resultaat. Dat kan al vele oplossingen bieden. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
feldertom
Gewaardeerd verkenner

@patrick2 alles herstarten heeft spijtig genoeg niets opgeleverd.

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@feldertom  jammer te horen dat het niet echt je oplossing heeft gegeven. Je kan altijd eens met de klantendienst bellen , of via het Webacare team sturen ( messenger of Twitter ) en daar je vraag nog eens te stellen. Misschien hebben die direct een oplossing voor je. Ik kan helaas ook niet meer doen dan dit ben ook maar een klant met de technische achtergronden. Tenzij je zegt vind het niet echt heel storend kan je het zo laten natuurlijk maar kan ook zijn dat ze je een nieuwe decoder komen zetten. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
feldertom
Gewaardeerd verkenner

@patrick2 geen enkel probleem.

Alvast bedankt dat u mee wou zoeken naar een oplossing.

Leden met de meeste pluimen