Internet en Fixed Phone
Op zoek naar informatie over ons internet- en vaste lijn aanbod? Dan bevind je je op de juiste plek! Onze tribers helpen je graag verder ...
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
A_Vergauwe
Rekruut scout

Emailserver voor klanten Orange

OPGELOST

Wettelijk gezien moet Orange een mailserver aanbieden aan zijn klanten. Vroeger waren we klant bij Proximus. De mail account blijft 18 maanden geldig. Tijdens die periode is Orange verplicht om te zorgen voor een uitgaande mailserver volgens Info van Proximus medewerkerd.

Waarom moet Orange dit niet aabieden aan zijn klanten ?

 

 

Labels (2)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Highlighted
Jeroewn
Veteraan verkenner

Re: Email server voor uitgaande email

Orange biedt geen emailadressen aan de klanten, dus kan er uiteraard ook geen mailserver voor uitgaand verkeer zijn. Je kan heel makkelijk online een gratis emailadres aanmaken bij meerdere aanbieders.

De internetprovider is inderdaad verplicht indien je overstapt om je nog een bepaalde termijn toegang te geven tot je emailadres, maar aangezien dit er niet is van in het begin, is er eigenlijk geen probleem?

Manu
Veteraan verkenner

Re: Email server voor uitgaande email

Je hebt voor het versturen van je mails tijdens die periode in princiepe ook geen uitgaande mailserver nodig. Je kan gewoon inloggen in de webmail van Proximus en via die weg mails versturen en ontvangen.

Bij mijn weten lijkt het me ook dat Orange niet verplicht is om een mailserver aan te bieden aan de klant.

En zoals @Jeroewn al heeft vermeld kan je inderdaad na deze periode bij verschillende aanbieders of platformen een gratis mailadres bekomen.

Groetjes

Manu

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen