annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Connecties masten

Topic gestart op: 10-07-20 09h09

Antwoorden: 3 antwoorden

Vibrotek
Gewaardeerd verkenner

Connecties masten

Hallo allemaal,

Wij zitten in blaimont momenteel en mijn netwerk zegt dat we in Frankrijk zitten maar eigenlijk zitten we nog in België en als we naar givet rijden dan geen mijn netwerk aan dat we in België zitten maar we zitten in Frankrijk haha rare toestanden.

Labels (1)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
TomB
Orange-werknemer

Beste,

Bij grensgebieden kan het perfect zijn dat je beter netwerk hebt met een mast uit het buitenland. Net zoals men op de griekse eilanden bijvoorbeeld op een turkse mast kan zitten.

Je kan altijd manueel het netwerk kiezen via de instellingen, bij de meeste smartphones staat dit echter standaard op automatisch.

In de EU geeft dit geen probleem aangezien je de data toch kan gebruiken  in de hele EU.

Groeten,
Shop Medewerker
Tom

Cdt24801
Wijze
Wijze

In de grensgebieden moet je steeds goed opletten met welke provider je verbonden bent. Ben je nog in BE en je bent verbonden met een provider van één van onze buurlanden is er geen enkel probleem, in tegendeel, je kan dan naar heel Europa bellen zonder extra kosten.

Omgekeerd, ben je in één van onze buurlanden in de grensstreek en je ben met een BE provider verbonden, denk er dan aan dat indien je een nummer belt van het land waar je bent je roaming kosten zal moeten betalen.

En ook, zoals hier hoger reeds aangehaald, ben je in een EU land dat grenst aan een niet EU land, dan goed opletten, zoals bvb op de Griekse eilanden (=> Turkije) en in de grensstreek met Zwitserland.

 

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Gregory
Wijze
Wijze

Neen, @Vibrotek  uw netwerk zegt niet dat je in Frankrijk zit. Enkel dat er beter bereik is door een franse zendmast te gebruiken

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen