Opties en diensten
Ben je van plan een optie of een extra dienst te activeren, maar wens je toch wat meer informatie? Onze tribers staan paraat om jou hierover te informeren.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Ragnarok
Aspirant verkenner

Coyote niet actief

OPGELOST

Hallo,

ik ben overgestapt naar een koala limited abonnement en er werd mij gezegd dat ik een coyote-abonnement zou krijgen met mijn tarief. Als ik via coyote probeer in te loggen wordt er mij gezegd dat het service niet is inbegrepen in mijn abonnement. Wat is hier aan de hand? Coyote was 1 van de redenen waarom ik voor koala koos.

Labels (1)
8 ANTWOORDEN 8
Elinger
Aspirant verkenner

Ik heb hetzelfde probleem

Ragnarok
Aspirant verkenner

Hey,

Coyote is nu actief bij mij, ik denk dat je plus minus 3 dagen moet wachten tot dat je gegevens verwerkt zijn.

mvg

Je moet uw registratie uitvoeren vie 4G (en dus niet via WiFi) omdat Coyote uw gsm nummer wil kunnen zien. Zij checken dan in hun lijsten of je wel degelijk een Orange klant bent. Wanneer je dus te snel na het aangaan van uw abo (of na een overstap) probeert in te loggen dat zal dat afgewezen worden omdat men bij Coyote nog niet over de meest recente lijst van Orange beschikt

Het zal dus wel allemaal in orde komen. Smiley Erg vrolijk

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Schumi_wk
Veteraan verkenner

Ik denk dat de Coyote een goeie verkoopstruc is die niet goed werkt, nu ben ik 7 dagen actief bij Orange maar Coyote krijg ik langs geen kanten aan het werk. Dat beestje zegt nog altijd dat ik geen account heb. Moet ik mij ergens inschrijven (ik denk van niet), ik klik gewoon op Orange-klant maar dat lukt me dus niet.

Leden met de meeste pluimen