annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

SIM-kaart activeren blijkt onmogelijke opdracht voor Orange

Topic gestart op: 14-04-20 16h49

Antwoorden: 3 antwoorden

jan_vd
Aspirant verkenner

SIM-kaart activeren blijkt onmogelijke opdracht voor Orange

Sinds vorige week probeer ik een nieuwe SIM-kaart, mij toegestuurd door Orange, te activeren.

Via de klantenzone lukte dit niet, dan maar bellen op 9 april: 22 minuten aan de lijn gehangen en de belofte gekregen dat het enkele uren later in orde zou zijn.  Niet dus.

Opnieuw gebeld op 10 april (10-tal minuten aan de lijn): de dame kreeg het niet opgelost en zou het probleem doorgeven aan een 'gespecialiseerde dienst' binnen Orange.  Er zou een dossier worden aangemaakt en ik zou worden teruggebeld of gemaild.

We zijn ondertussen 14 april: nog geen feedback gekregen.  Nog eens opgebeld en na 10 minuten ("al onze medewerkers zijn in gesprek") maar gedesillusioneerd opgehangen.

Schitterende service van Orange !

 

Labels (1)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
patrick2
Wijze
Wijze

@jan_vd  is dit een nieuw abonnement van een andere provider of kom je van een prepaidkaart af bij Orange ? Moest het gaan om een nummer overdracht kan het ook zijn dat het bij de oude provider misloopt. Heb je deze link geprobeerd : 

www.orange.be/activeren

Je kan ook altijd via Messenger of Twitter sturen , dan moet je ook niet onnodig aan de lijn te wachten. Zij zullen je antwoorden als het is opgelost. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


jan_vd
Aspirant verkenner

Ik was al klant bij Orange, met een abonnement.  

Bedankt voor de suggestie om Messenger of Twitter te gebruiken, maar daar doe ik niet aan mee.

Als de  telefonische klantendienst zou functioneren zoals het hoort, zijn Messenger of Twitter trouwens niet nodig.  En waarom is Orange niet bereikbaar via mail of een contactformulier?  

 

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@jan_vd  die vraag is gesteld geweest en het antwoord van Orange was dat er steeds minder gebruik gemaakt werd van email. 

Andere Providers zoals Telenet en Proximus maken ook gebruik van het Webcare team dus Messenger en Twitter en dat ook steeds meer. Telenet gaat zelfs een stap verder door Whatsapp te gebruiken dus geheel nieuw is het niet. En dat heeft niks met het functioneren van de klantendienst te maken want dan wil je zeggen dat de klantendienst van Telenet en Proximus ook niet functioneert. Het heeft er gewoon mee te maken dat klanten die geen tijd hebben om te bellen toch hun vraag kunnen stellen. Op die manier hoeft een klant niet te wachten en krijgt toch zijn antwoord. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen