annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange Thank You Badges vs Tribe badges

Topic gestart op: 06-07-20 10h22

Antwoorden: 87 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Orange Thank You Badges vs Tribe badges

Ugh allemaal,

Orange verdeelt twee soorten badges: "Orange Thank You" of OTY-badges om je te bedanken voor je loyaliteit door geschenken te geven en "Tribe" -badges om je te bedanken voor je deelname aan het forum.

In je My Orange-app of op de website van Orange vind je een rubriek "Orange Thank You". Het doel is om missies te voltooien. Elke missie geeft je een badge en met elke drie badges ontvang je een geschenk. Alleen OTY-badges geven geschenken.

Op dit forum kun je ook "Tribe" -badges verdienen door regelmatig aanwezig te zijn op Tribe, zoveel mogelijk leden van de community te waarderen en te helpen. Om andere tribers te helpen, aarzel dan niet om je ervaring en kennis over onze producten en diensten te delen. Je kan ook vragen stellen, de antwoorden zullen iedereen helpen, dat is zeker! Hoe meer je meedoet, hoe groter de kans dat je vooruitgang boekt. Pas op! deze badges geven geen geschenken, behalve de scout-, verkenner-, genezer- en sjamaan-badges die meetellen voor een Orange Thank You-missie.

Als je mobiele nummer wordt ingegeven in de instellingen van je Tribe-account, verschijnen de badges automatisch in je profiel. Soms is er wat geduld voor nodig, maar we vergeten je niet.

Veel plezier! En verdien OTY-badges om geschenken te ontvangen!

Totem waak over zijn tribe!

Totem

Labels (1)
87 ANTWOORDEN 87
Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Anonymous och ben nu 1 jaar en 2 maanden bij Orange en in moet zelf nog veel leren . Weet al heel veel en soms wil ik iets nieuws 📰 posten maar andere stamleden zijn telkens vlugger . Maar hun het hun van harte . 
Hier moet je snel zijn 

groetjes tinneke2 

Anonymous
Niet van toepassing

Hoi @Tinneke2  Ik ben 22 jaar en 5 maanden bij Orange 🤔 "en ja daarvoor was Mobistar ✌️" Maar binnen de stam is het pas 3 maanden geleden en zoals je schreef 🖋 is het niet makkelijk want er is altijd iemand die veel ouder is die bijna alles weet 😂 Goed voor de stam want we zijn in ieder geval snel met helpen/adviseren 👍 Het is nog steeds een goede dag en aan alle leden van de stam van @Anonymous ⚜️.

Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Anonymous Pff dat is al heel lang dat je bij Orange bent .jeetje daar ben ik een leek bij . 
Dat mag je zeggen ken er hier een heleboel stamleden en moet zeggen ze doen het uitstekend.Maar alle namen geven dat zou veel zijn . 😂ze zijn een voor een fantastisch 🤩 . 
groetjes tinneke2 

Anonymous
Niet van toepassing

SLT ✌️@Tinneke2  En ja hoor, "de hele familie" klant bij Orange al 22 jaar en 5 maanden 😀 en pas 3 maanden ingeschreven in de "Forum, community" Tribe sinds 17 augustus 2021😉 .Een nieuwe jongen maar vol talenten 🤣 "Dit zeg ik 🙄" Tot later vrienden 👋 van @Anonymous ⚜️.

Glennclaes1986
Ervaren verkenner

Nog steeds geen badge gekregen…

Leden met de meeste pluimen