Orange Thank You
Deel je mening over ons Orange Thank You-programma en ontdek meer over de badges en missies.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Orange Thank You Badges vs Tribe badges

Ugh allemaal,

Orange verdeelt twee soorten badges: "Orange Thank You" of OTY-badges om je te bedanken voor je loyaliteit door geschenken te geven en "Tribe" -badges om je te bedanken voor je deelname aan het forum.

In je My Orange-app of op de website van Orange vind je een rubriek "Orange Thank You". Het doel is om missies te voltooien. Elke missie geeft je een badge en met elke drie badges ontvang je een geschenk. Alleen OTY-badges geven geschenken.

Op dit forum kun je ook "Tribe" -badges verdienen door regelmatig aanwezig te zijn op Tribe, zoveel mogelijk leden van de community te waarderen en te helpen. Om andere tribers te helpen, aarzel dan niet om je ervaring en kennis over onze producten en diensten te delen. Je kan ook vragen stellen, de antwoorden zullen iedereen helpen, dat is zeker! Hoe meer je meedoet, hoe groter de kans dat je vooruitgang boekt. Pas op! deze badges geven geen geschenken, behalve de scout-, verkenner-, genezer- en sjamaan-badges die meetellen voor een Orange Thank You-missie.

Als je mobiele nummer wordt ingegeven in de instellingen van je Tribe-account, verschijnen de badges automatisch in je profiel. Soms is er wat geduld voor nodig, maar we vergeten je niet.

Veel plezier! En verdien OTY-badges om geschenken te ontvangen!

Totem waak over zijn tribe!

Totem

Labels (1)
48 ANTWOORDEN 48
AU3
Ervaren verkenner

Super blij, dank je voor de info 😉

Tinneke2
Ervaren genezer

@AU3 Welkom  bij Tribe .

Fijn weekend .

A3644BDA-AB0F-4A95-8BCE-DE73A37FD4D6.jpeg

0 pluimen
AU3
Ervaren verkenner

Dank je voor jou ook. We gaan een een top weekend van maken 🤩🥳

0 pluimen
Tinneke2
Ervaren genezer

@AU3 Misschien 🤔 nog een kleine tip als je een berichtje plaatst de naam van de persoon er bij schrijven aub zoals ik doe @AU3 @Kenzovdb   je scrol naar beneden en ziet de naam dan weet de persoon ook dat het voor hem of haar bedoeld is . Geen slechte bedoeling hoor .Kunnen de personen jou een berichtje sturen .

alvast bedankt 🙏 😉

Tinneke2_0-1620470087532.png

 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen