annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange Thank You Badges vs Tribe badges

Topic gestart op: 06-07-20 10h22

Antwoorden: 92 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Orange Thank You Badges vs Tribe badges

Ugh allemaal,

Orange verdeelt twee soorten badges: "Orange Thank You" of OTY-badges om je te bedanken voor je loyaliteit door geschenken te geven en "Tribe" -badges om je te bedanken voor je deelname aan het forum.

In je My Orange-app of op de website van Orange vind je een rubriek "Orange Thank You". Het doel is om missies te voltooien. Elke missie geeft je een badge en met elke drie badges ontvang je een geschenk. Alleen OTY-badges geven geschenken.

Op dit forum kun je ook "Tribe" -badges verdienen door regelmatig aanwezig te zijn op Tribe, zoveel mogelijk leden van de community te waarderen en te helpen. Om andere tribers te helpen, aarzel dan niet om je ervaring en kennis over onze producten en diensten te delen. Je kan ook vragen stellen, de antwoorden zullen iedereen helpen, dat is zeker! Hoe meer je meedoet, hoe groter de kans dat je vooruitgang boekt. Pas op! deze badges geven geen geschenken, behalve de scout-, verkenner-, genezer- en sjamaan-badges die meetellen voor een Orange Thank You-missie.

Als je mobiele nummer wordt ingegeven in de instellingen van je Tribe-account, verschijnen de badges automatisch in je profiel. Soms is er wat geduld voor nodig, maar we vergeten je niet.

Veel plezier! En verdien OTY-badges om geschenken te ontvangen!

Totem waak over zijn tribe!

Totem

Labels (1)
92 ANTWOORDEN 92
Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Kenzovdb We helpen graag .

En fijne dag ! By safe!!!

Heidi2
Leidende verkenner

Goeiemorgen allemaal ik heb me geregistreed op tribe ,maar badge nog nie gekregen ik krijg dan toch tribe scout of niet ?

Gregory
Wijze
Wijze

Wat er ook gebeurt @Heidi2 is dat er een badge overgeslagen wordt als je te snel evolueert.  Aan de historiek van je berichten te zien ziet het ernaar uit dat je op de dag van je registratie zoveel berichten hebt gepost dat je dezelfde dag nog Verkenner bent geworden.  

Denk dat je nu als wel de badge van verkenner hebt, of binnenkort zult hebben.

Wanneer je die van scout zult hebben weet ik niet.  Zie mijn vorig antwoord

Heidi2
Leidende verkenner

@Gregory inderdaad ik deel pluimen uit met hopen hier 

Gregory
Wijze
Wijze

@Heidi2 De pluimen maken de man

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen