annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange 4K TVBOX zonder 4k uitzendingen !

Topic gestart op: 28-05-22 02h23

Antwoorden: 12 antwoorden

Floepke1
Ervaren verkenner

Orange 4K TVBOX zonder 4k uitzendingen !

In feite is het triest , 4k bestaat al een hele tijd ,en het zijn bijna allemaal 4k tv's , En NOG STEEDS geen 4k uitzendingen te bespeuren triestig en ouderwets HD of Full Hd maar GEEN 4K 😫.

Het wordt HOOG TIJD dat daar verandering in komt !!!

En dan de geluidskwaliteit dolby atmos ??? niks nada !

En tot slot STREAMZ laat ook te wensen over nog steeds 1 Mpixel en GEEN dolby Atmos ,is tenslotte BETALEND product veel duurder dan Disney+ en Netflix met een veel groter aanbod ,mag ook dringend verbetring komen 

 

Labels (1)
0 pluimen
12 ANTWOORDEN 12
Floepke1
Ervaren verkenner

Afreageren..? , Ik zeg hier alleen de feiten GEEN 4 K , Tenslotte hebben de meeste mensen een 4k tv en is het heel normaal dat men dan ook zoveel mogelijk 4k uitzendingen wil zien ! Niet meer niet minder ,en wat betreft Orange heeft hier natuurlijk niet fe fout maar het moet toch worden gezegd , want een modenrne nieuwe 4k box met 0 4k uitzendingen , en dan de prijs binnenkort €17/maand voor die box met toch minder scherp beeld als bvb Disney+ voor €8,99/maand .Een oplossing zou bvb zijn een Orange app. Voor de tv uitzendingen zonder BOX ! 

0 pluimen
dolmuisje
Veteraan verkenner

@Floepke1  Is er ergens anders 4k, nog niet bespeurt, en niemand verplicht een mens om een box te nemen, je kan perfect tv kijken zonder, mischien iets voor jou? 
zoals ik eerder zei, klagen klagen dat doet een Belg wel heel goed 😂😂😂 ben er ook 1 maar klagen niet echt, het leven is al kort genoeg, en tv kijken moet een plezier zijn, geen stress gedoe, van dit gaat niet of dat niet, heb geen 4k 😂😂 Jezus wat is het volgende , mischien gezelschap spelletje spelen is ook leuk 😜

Gregory
Wijze
Wijze

Het is natuurlijk de manier waarop de klaagzang geformuleerd wordt

Floepke1
Ervaren verkenner

Klaagzang 🤣🤣🤣Neen hoog tijd voor 4k ,nog steeds hetzelfde 720p ‼️ straks 2 decenia lang zonder verdere verbetering.

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen