Packs
Ben jij een Love-klant of wil je er graag één worden? Deel naar hartelust jouw ervaring of stel hier al je prangende vragen.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
patrick2
Leidende sjamaan

Tijd voor nieuwe ontwikkelingen .....

Door de tijd heen zijn er al verschillende dingen veranderd bij Orange , denk hierbij aan de nieuwe Go abonnementen als ook de nieuwe toevoeging van de Orang Plus app. 

Maar eigenlijk zijn die veranderingen relatief klein ten opzichte van de andere providers. Zo heeft Telenet de One pakketten gelanceerd en Proximus heeft dan weer gesleuteld in zijn packs en mobile abonnementen. 

Wanneer gaat Orange uitbreiden in de pakketten? Dat wil zeggen :

* Go Unlimited minimaal optrekken naar 40 GB per maand of beter nog geheel onbeperkt maken. Zie Proximus die dat ook kan aanbieden.

* de nieuwe decoder die al enige tijd op de planning staat.

* terug kijk tv in het Love pack toevoegen en ook Orange tv beschikbaar maken op pc of laptop.  

Heb een beetje het idee dat Orange aan het stil vallen is op bepaalde vlakken. Weet dat het ook tijd en investeringen kost om bepaalde dingen te realiseren maar toch had ik wel iets als een antwoord verwacht op de andere spelers. 

Ondertussen heeft Lyca mobile ook gesleuteld aan zijn formules en daar komt nog eens bij Hey telecom. Die is opgezet maar je krijgt er zelfs meer mobiele data voor minder geld per maand ( € 25 ). 

Dus denk dat het tijd wordt om echt eens iets nieuws en echt concurrerent terug op de markt te zetten. 

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Labels (2)
9 ANTWOORDEN 9
bigMODDER
Aspirant genezer

@Totem Komt er dit jaar nog iets nieuws voor de klanten? 

 

Groeten,

bigMODDER

0 pluimen
Case32
Veteraan verkenner

Ik wacht eveneens met smart op de nieuwe decoder. Heb momenteel een Love Duo en kom van een Trio. Reden is dat de digicorder van Orange meer problemen gaf dan oplossingen. De app van Orange TV is voor mij ook geen echte oplossing omdat ik hier met een aantal digibeten in huis zit waar je niet moet beginnen uitleggen dat men op tv kan kijken via het streamen vanaf je telefoon of tablet. 1 knopje op de afstandsbediening en men wil beeld 😉.

Dus de dag dat de nieuwe decoder beschikbaar komt hang ik aan de telefoon.

bigMODDER
Aspirant genezer

@Hippie1727 @MustafaY @patrick2 

Dat komt wel , geduld , trouwens ik heb geen klagen , mijn Go Unlimited Special Edition is ALTIJD aan 30 euro per maand i.p.v. 40 euro , ben echt blij dat ik terug geswitcht ben toen ! , maar inderdaad de 30 GB aan volle snelheid zal hoger mogen.

 

Groeten,

bigM

Hippie1727
Ervaren verkenner

Ik sluit me hierbij aan, hoog tijd voor verandering! 😃

Leden met de meeste pluimen