annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Je prepaidkaart anders herladen

Topic gestart op: 28-12-20 13h31

patrick2
Wijze
Wijze

Je prepaidkaart anders herladen

Voor diegene die een prepaidkaart gebruiken bij Orange is er een nieuwe andere manier van herladen bij Orange. Je kan nog altijd via de gekende wegen herladen denk aan de My Orange app of een herlaad ticket kopen in de winkel maar je kan sinds kort ook herladen via de KBC Mobile app. Deze app zal er dus voor zorgen dat je ook je herlandkaart kan herladen via deze app. Het mooie ervan is dat je niet eens klant hoeft te zijn via de KBC je kan deze app gewoon gratis en vrijblijvend gebruiken. Altijd handig natuurlijk om op die manier je prepaidkaart te herladen. En of dat je nu klant bent voor prepaid of een abonnement bij Orange dankzij deze dienst van de KBC kan je altijd heel makkelijk een kaart herladen voor aan familielid , zoon of dochter , of een vriend. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk : 

Ben je al KBC klant ? 

Dan open je de app en meld je aan. Als je je hebt aangemeld ga je rechts onder naar de drie puntjes en druk je op meer. In het extra scherm waar je uit komt druk je op Extra Diensten en dan zal er een scherm verschijnen met verschillende mogelijkheden. Je scrolt vervolgens iets naar beneden tot je Telecom & energie ziet staan en daar zie je dan Orange Tempo staan. Vervolgens druk je daar op en je kan de stappen verder vervolgen om je herlaad kaart te herladen. 

Ben je geen KBC klant ? 

Download de KBC Mobile app vanuit de Apple store of de Play store en registreer je. Voer daar je mobiele nummer in en je krijgt een code om de registratie te voltooien. Je bent niet verplicht een KBC rekening te openen om toegang te krijgen tot deze diensten ! Wanneer je registratie is afgerond dan navigeer je naar het menu Extra Diensten en daar klik je ook weer op Orange Tempo. De betaling die je doet zal verlopen via Ingenico en die verwijst je weer door naar Payconic / Bancontact app. Op die manier kan je dan ook een betaling uitvoeren via de KBC Mobile app.

Belangrijk om te weten :

Je kan zelf geen vrij bedrag kiezen om te herladen. Je zal dus een aantal bedragen zien staan waar je uit kan kiezen en die voorgestelde bedragen zijn beschikbaar.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (3)
0 ANTWOORDEN 0
Leden met de meeste pluimen