Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Nieuwe klant: alle info te zien op de klantenzone?

OPGELOST

Even een informatief vraagje, mijn vrouw was al klant bij orange voor haar telefoon nu hebben wij beslist om met alles naar orange te komen dit wil zegge ikzelf met mijn gsm en internet ÷tv ben dus voor love met arend gegaan via het web aangevraagd. Nu ben ik sinds vandaag actief op het orange netwerk en dinsdag 13/10 komen ze internet en tv instaleren. Nu mijn email adres werd al gebruikt voor de klantenzone van mijn vrouw aangezien ik zo het makkelijkst aan de facturen enzo kon nu is mijn vraag ga mijn abbonement ook zichtbaar zijn in die klantenzone?want mijn email adres is al reeds in gebruik. De dame aan de telefoon had mij ook gezegt dat ze er voor ging zorgen dat alles op 1 factuur ging staan het love abbonement en het gsm abbonement van mijn vrouw kan Dit? En is het internet en tv van orange een beetje stabiel?

Labels (2)
13 ANTWOORDEN 13
Highlighted
Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Nieuwe klant

Hey @Bert87, welkom bij Orange 

 

als ik het me goed heb zou je met de account van jou vrouw inderdaad de verschillende nummers moeten kunnen beheren en zien

Als je factuur verschillende nummers bevat, moet één persoon of één nummer beschouwd worden als 'administrator' of beheerder van je Klantenzone. De andere nummers kunnen toegang krijgen tot hun verbruik en andere toepassingen van de Klantenzone, maar kunnen minder wijzigingen doen. Een tariefwijziging of opties toevoegen kan enkel als je ingelogd bent als beheerder.

Hou hier rekening mee als je je registreert op de Klantenzone.

Het kan echter wel tot 48 uur duren voor je jou nummer zou kunnen zien in de klantenzone

 

 

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Nieuwe klant

Ok bedankt dan wacht ik nog even af ben benieuwd naar het internet en tv 

0 pluimen
Highlighted
Veteraan sjamaan

Re: Nieuwe klant

@Bert87 wilde daar toch nog aan toevoegen dat u ook per abonnement de My Orange app kan installeren. Daar kan iedereen zijn eigen verbruik zien van het abonnement is een heel handige app waar u ook zelf bepaalde optie zou kunnen toevoegen en beheren. Dan hoeft u niet elke keer in te loggen op een pc via de klantezone. 

Betreft internet en tv is heel stabiel. De download snelheid halen is geen probleem en voor 10 euro extra kan u zelfs de optie 200 MBPS toevoegen en dan heeft u de zelfde ervaring als Telenet maar dan veel goedkoper. 

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Nieuwe klant

Bedankt om het antwoord. Nog een vraagje is het normaal als je on-line klant geworden bent bij orange ze je in de orange shop niet willen helpen?ik kreeg de reactie da zij niet voor orange werken het enkel verkopen en aanvragen voor mensen 

Highlighted
Veteraan sjamaan

Re: Nieuwe klant

@Bert87 als u online besteld gaat het via een andere weg. De klantendienst binnen Orange doet geen telefonische verkoop maar als u online besteld komt het wel bij Orange maar een ander team van Orange die wel verkopen regelt. Alleen is het zo als u dan een Orange shop binnen gaat dat deze niet veel kunnen doen omdat u dan al een aanvraag gedaan heeft van bepaalde diensten. Om dan in een shop dingen om te zetten of andere zaken te regelen is dan veel moeilijker omdat alles al in gang gezet kwa bestellingen en dergelijke. Moest u iets direct willen hebben is het advies om direct naar een shop te gaan als u zegt ik kan wachten op bepaalde zaken kan u altijd online bestellen. Weet dat de post op dit moment stakingen doet waardoor alles trager gaat met leveringen op dit moment en daar kan Orange ook weinig aan doen. 

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Nieuwe klant

Ja da begrijp ik maar wou gewoon informatie over het nieuwe abbonement van mijn vrouw enzo maar werd gewoon de deur gewezen dit vind ik persoonlijk niet echt reclame voor orange

0 pluimen
Highlighted
Veteraan sjamaan

Re: Nieuwe klant

@Bert87 heel begrijpelijk en een netjes antwoord zoals hier was misschien beter geweest . 

Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Nieuwe klant

Kunnen we je via deze weg eventueel verder helpen Bert?

Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Re: Nieuwe klant

Nee dank u op het moment is alles inorde 😁

Leden met de meeste pluimen