annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Onze GO Tariefplannen!

Topic gestart op: 09-03-20 14h10

Antwoorden: 112 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze

Onze GO Tariefplannen!

Ugh iedereen!

Je zult het zeker gemerkt hebben... Alles... Of bijna alles is veranderd! Nieuwe tarieven, nieuwe optie’s en een paar verrassingen... Laten we dat ophelderen!

De nieuwe formules aangepast aan de familie’s

Onze nieuwe tariefplannen worden "GO" genoemd, ze zijn beschikbaar in 4 formules met vele voordelen. Hier is een korte samenvatting ervan:

GO Extreme special edition: de grootste formule voor onbeperkte mobiele data (60 Gb aan maximale snelheid), onbeperkt bellen, onbeperkt SMS/MMS, dit voor 30 €. Bovenop dit alles geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en de Pro Voicemail.

GO Intense: 15 Gb mobiele data, gecombineerd met onbeperkt bellen en SMS/MMS aan 30 €. Bovenop dit geniet je ook gratis van de Pro Inclusive diensten en de Pro Voicemail.

GO Plus: 5 Gb mobiele data, onbeperkte oproepen en SMS/MMS voor 20 €. Ook hier geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en Pro Voicemail.

GO Light: De kleine dwerg onder onze tariefplannen, die je recht geeft op 1,5GB en 2u30 belminuten. beltijd (onbeperkt voor de andere Orange nummers op uw factuur) en onbeperkt SMS/MMS voor 10 €. Zelfs hier geniet je gratis van de Pro Inclusive diensten en Pro Voicemail.

Aarzel vooral niet om onze speciale webpagina te bezoeken om alle kleine details van de tariefplannen te kennen!

Profiteer van deze gezin optie’s en geniet van een korting gelijk aan het aantal abonnementen (Intense en/of Unlimited) die je neemt.

Je geniet van een vereenvoudigd en veelzijdig portfolio. Ik leg je uit waarom 🙂

De grote veranderingen zijn:

 • Zoals de slogan luidt "Zit het scheef? We trekken het recht!" ... Je geniet nu van 30 Gb mobiele data aan maximale snelheid!
 • Naast dit alles, geniet je nu van een beknopter en preciezer aanbod dat aan ieders behoeften voldoet. Ook het LOVE-aanbod is vereenvoudigd: bij om het even welk mobiel abonnement betaal je een vaste prijs voor televisie en internet.
 • Grotere flexibiliteit: je kan elk tariefplan aan elke Smartphone koppelen. Het is ook mogelijk om het tariefplan te wijzigen zonder de restwaarde ervan te betalen. Afhankelijk van de gekozen smartphone is het eenvoudigweg nodig om de optie "Loyalty Advantage" of "Smart Data optie" te koppelen.
 • De gratis toegang tot de Coyote-app is niet meer inbegrepen in onze nieuwe abonnementen en dit vanaf de eerste dag van je tariefwijziging.
  Coyote kan dan in een betaalde versie beschikbaar zijn als u de service wilt behouden. Maak voor de opslag van uw gegevens gebruik van onze gratis proefperiode van drie maanden bij Google One.
 • De Pro Inclusive diensten zijn algemeen! Je hebt daarom in al je mobiele abonnementen Pro Voice Mail, Call Forwarding, Second Call en Conference Call opgenomen.
 • Als je twee grote abonnementen combineert (Unlimited en/of Intense), krijg je een korting gelijk aan het aantal abonnementen dat je neemt (9 € vermenigvuldigd met het aantal Go Intense/Go Unlimited-abonnementen dat je neemt).
 • De opties Roaming en International worden bijgewerkt met meer inhoud voor lagere prijzen.
 • Nationale surfherlaadbeurten bieden meer mobiele data voor zeer voordelige prijzen (1 Gb voor 6 €, 5 Gb voor 10 €).
 • Onze zelfstandige klanten kunnen van het multiproductvoordel als ze hun LOVE-pack + Internet boost combineren met een Go Intense of Go Extreme special edition-tariefplan.

Je geniet dus van een vernieuwd portfolio, die je zal aanspreken! Je zal later ook andere verrassingen ontdekken! Aarzel niet om ons te vertellen wat je ervan denkt. 🙂

Moge de geest van De Stam je vergezellen,

Totem

Labels (1)
112 ANTWOORDEN 112
Cdt24801
Wijze
Wijze

@Totem 

Wanneer ik de huidige aanbiedingen bekijk maak ik de afleiding dat de "Loyalty Advantage" eigenlijk erop neerkomt dat je bij sommige foons een korting krijgt wanneer je er een abo bijneemt. En hoe hoger het abo, hoe groter de korting. Er zal dan waarschijnlijk wel een minimumduur aan dat abo verbonden zijn...

Is dat correct?

En hoe zit dat dan indien je reeds een abo hebt?

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


izzet3838
Veteraan verkenner

@Cdt24801 waar zie je die staan?

Cdt24801
Wijze
Wijze

@Totem 

Da's heel fijn dat wij hier deze info van u krijgen 😊

We hadden al een en ander (maar dus duidelijk niet alles) uitgevogeld via de klantenzone, maar nu is het allemaal officieel bevestigd en uitgelegd.

En om een vraag te beantwoorden die reeds meerdere mensen gesteld hebben: de bestaande abo's blijven die gewoon doorgaan of moet iedereen overgaan naar één van de nieuwe formules? Wij vermoeden dat we kunnen blijven houden wat we hebben, maar kan je dat bevestigen aub? Of ontkennen, wie weet ...

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Gogy
Aspirant verkenner

ik weet enkel een ding.Als contract verloopt ,ben weg van Orange ,  telenet is veel veel veel better . 

Cdt24801
Wijze
Wijze


@Gogy  schreef:

ik weet enkel een ding.Als contract verloopt ,ben weg van Orange ,  telenet is veel veel veel better . 


Hoi, je bent helemaal nieuw hier. Welkom dus.

Dat is een straffe uitspraak. Kun je dat een beetje onderbouwen of uitdiepen? Waar ligt het probleem?

Ik vraag dat niet om ambetant te doen, maar dit forum heeft onder andere als doel om ervaringen te delen zodat anderen daar uit kunnen leren.

Zodus, waar wringt het schoentje en kun je dat een beetje illustreren?

Alvast bedankt voor uw medewerking.

BTW, ik ben geen Orange medewerker, ik ben net zoals alle andere Tribers een gewone klant en wij bespreken hier op Tribe onze ervaringen en helpen elkaar door het delen van kennis en ervaring.

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen