Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Gewaardeerd verkenner

Wanneer kan ik ten vroegste een nieuw toestel aanschaffen met een abonnement aan een voordeel prijs?

OPGELOST

hoi,

ik kocht in sept '16 een samung in pakket met abonement voor 9€

ondertussen ondervind ik regelmatig problemen met mijn toestel en mijn batterij loopt ook heel snel leeg. wanneer kan ik ten vroegste een nieuw toestel aanschaffen met een abonnement voordeelpakket voor 9€?

6 ANTWOORDEN 6
Gewaardeerd verkenner

Hoi kizzie,

Ben je al langs een Orange-shop geweest met je toestel? Mij lijkt het niet normaal dat je na 1,5 jaar al problemen hebt. Misschien valt het toestel nog wel onder garantie.

Groetjes,

Anita

Gewaardeerd verkenner

het is idd de eerste keer dat ik na zo'n korte tijd problemen heb met mijn toestel maar ik vrees dat de garantie maar voor 1 jaar geld...

Leidende sjamaan

@kizzie, ik denk dat je best eens langs een Orange center gaat met uw vraag. Er zijn namelijk twee aspecten aan verbonden waar wij niet op kunnen antwoorden:

  1. Hoe lang loopt of liep uw contract om die bundel te kunnen aankopen? Als die termijn nog niet om is kun je wel een nieuw toestel aanschaffen maar ga je een restwaarde op uw oude toestel moeten betalen.
  2. Wanneer en welke promoties er zijn qua gecombineerde paketten, dat kunnen ze u haarfijn uitleggen. Deze gegevens kun je ook wel op de website van Orange vinden, daar staan alle momentele promo's ook vermeld.

Bovendien kunnen ze u ook vertellen of je nog garantie hebt. Normaal is dat wettelijk twee jaar, maar voor batterijen kunnen er kortere periodes van toepassing zijn.

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Aspirant scout

Heb nog voordelig pakket pantervan 26a 27 euro plus tv en internet  zijn er promoties te samen met toestel want mijne stuk

Leidende sjamaan

@Dave666

Dat kun je hier nakijken: https://www.orange.be/nl/promo

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Gewaardeerd verkenner

je kan eventueel de restwaarde van het toestel afkopen en dan een nieuw vragen, ofwel een nieuw nummer met toestel, je bent dan zogezegd nieuwe klant . normaal lopen alle abb met toestellen 2 jaar lang . paar maanden dubbel betalen dan ! een weekend jobke ? 

Leden met de meeste pluimen