annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wat zijn de opties als je al Google met abbo hebt en een iPhone met abbo wilt???

Topic gestart op: 24-02-20 17h12

Antwoorden: 8 antwoorden

Anonymous
Niet van toepassing

Wat zijn de opties als je al Google met abbo hebt en een iPhone met abbo wilt???

Zoals de vraag als onderwerp staat, 

wat zijn de opties als je al een Google nest met abbo hebt en wilt genieten van de iPhone actie met abbo, is dat mogelijk of is er een andere optie om te genieten van de iPhone actie???

heeft er iemand tips of meer info???

alvast bedankt voor de info.

Labels (1)
8 ANTWOORDEN 8
Margot
Ervaren verkenner

De restwaarde van het vorig abonnement zal idd nog hoog zijn indien dit nog maar een maand is, misschien kan je eens langsgaan in een orange shop? Zij kunnen mss een interessant voorstel aanbieden

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@Anonymous  waar een wil is is een weg . Zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Je kan eventueel een nieuw nummer erbij nemen met een tweede abonnement met toestel en je probleem is opgelost. Je kan ook eventueel je restwaarde betalen van je Google nest of de Google hub , net welke je hebt , en dan intekenen op de Iphone die je graag zou willen hebben.

Meer andere opties zijn er niet helaas. Nu denk ik wel dat een nieuw abonnement erbij nemen overdreven is voor enkel het toestel te kunnen krijgen aan de korting. Denk dat de restwaarde betalen beter gaat zijn.

Wat misschien wel kan is , als je meerdere personen op je factuur hebt staan , dus dochter , vriend , vriendin enz. je via dat nummer het toestel kan koppelen.Maar als je alleen bent zijn dat de enige twee opties die er zijn. Ja de derde optie is contant betalen maar dat is ineens veel geld.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Anonymous
Niet van toepassing

@patrick2 bedankt voor je reactie, de aanbieding van de Google nest met abbo is nog maar een maand oud dus de restwaarde zal nog hoog zijn, als je de iPhone dan ook meerekent is dat direct een grote hap geld natuurlijk 😉 

even over nadenken dan, de actie met iPhone is wel aantrekkelijk.

patrick2
Wijze
Wijze

@Anonymous  jij bent uiteindelijk diegene die beslist. Ik weet dat bepaalde zaken geld kosten en jij moet ook zien of het budget ervoor hebt natuurlijk.Je kan ook een maand langer wachten en zien wat je restwaarde is , op te volgen via je klantenzone.Natuurlijk moet je de twee bedragen wel optellen want restwaarde betalen en de Iphone betalen ja dat kan serieus in de papieren lopen. Wat je wel kan doen is het volgende , je betaald je restwaarde van je Google af en vraagt eventueel je Iphone maandelijks te betalen middels een bank betaling.Dan ga je het verschil minder voelen en je betaald een klein bedrag aan de bank maandelijks en een voorschot aan Orange. Let wel op daarbij komt nog wel maandelijks je abonnement bij. Dus weet niet welke Iphone je zou willen maar tel ongeveer 30 euro per maand aan bank betaling en als je Arend hebt daar ook dan nog eens die 40 euro per maand.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen